Portal de Correos - Embalatge

Embalatge
Envio de Documentos

Embalatge

Sobres

Sobres

Realitza els teus enviaments amb sobres verjurats, fets amb paper d'alta qualitat de color blanc i ambtancament autoadhesiu, o amb sobres de regal protegits, fabricats amb plàstic resistent i recoberts a l'interior amb plàstic de bombolles, que assegura la protecció dels enviaments al llarg de tot el procés de transport i distribució.

Nacional, Internacional, Embalatges

Sobres Ecológicos Línea Verde

Sobres Ecológicos Línea Verde

Poden ser semirígids, especialment indicats per enviar documents que no s'hagin de doblegar en el transcurs del transport i distribució, o protegits, realitzats amb paper resistent i recoberts a l'interior de plàstic de bombolles.

Correos en col·laboració amb l'ONG Bosques de la Tierra, ha posat en marxa el programa ''Línea Verde'', que promou la utilització de materials ecològics en l'elaboració d'aquests sobres i destina una part dels seus ingressos a associacions mediambientals. Amb la compra de qualsevol d'aquests sobres, col·laboreu amb un cèntim d'euro per a la plantació d'arbres.

Nacional, Internacional, Embalatges

Prepagados

Prepagados

Només cal completar les dades del remitent i del destinatari per realitzar l'enviament i dipositar-lo a una bústia de Correos, si es tracta d'un enviament ordinari, o a qualsevol oficina de Correos, si es tracta d'un enviament certificat.

A la venda a les nostres oficines postals, els nostres sobres i caixes prepagats constitueixen una opció que cal tenir en compte pels seus avantatges: diversos formats, no cal enganxar-hi segells ni etiquetes, sense caducitat.

Termini de lliurament: D'1 a 10 dies hàbils

Nacional, Internacional, Certificat, Prepagat, Embalatges