Portal de Correos - Recursos humans

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Recursos humans
Recursos Humanos

Recursos Humans

Correos és una de les principals empreses d'Espanya per nombre de treballadors. Més de 50.000 empleats ens esforcem cada dia ajudant totes les empreses i ciutadans en la gestió de les seves comunicacions. 

Per això, els treballadors són la part més important de la nostra organització. Si vols unir-t'hi, envia'ns la teva candidatura i emplena el teu currículum. Pots veure les ofertes disponibles actualment a "Ofertes". Si ets empleat de Correos i vols visualitzar les ofertes internes, pots donar-te d'alta o introduir les teves claus d'usuari aquí.

Conócenos

Trabajar en Correos es compartir un proyecto. Por ello, queremos ofrecerte la posibilidad de conocernos un poco más y mostrarte los diferentes ámbitos de nuestra actividad.

Desenvolupament de persones

Per a Correos, les persones són el seu principal actiu estratègic. En aquest marc,  la formació constitueix un eix bàsic per al desenvolupament del talent dins del nostre negoci. 

Empleo

Correos, en su adaptación a las exigencias del siglo XXI, pone especial hincapié en el recurso más importante que hay, las personas. Por ello en la Empresa tenemos el compromiso de potenciar el desarrollo del talento interno y la atracción del externo.

Jóvenes talentos

Correos sigue apostando por la formación de los jóvenes, a través del programa Jóvenes Talentos de Correos. Programa de prácticas dirigido a estudiantes de todas las titulaciones de ciclos formativos de grado superior, universitarios y máster.

Reconeixements

La contribució dels empleats a la millora contínua de la qualitat del servei postal i a l'excel·lència en la gestió d'oficines i unitats de distribució és reconeguda per Correos a través de diferents premis.