Portal de Correos - Altres serveis

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Targeta Correos Prepago

Ideal per a:

Tarjeta Prepago Funcional Tarjeta Prepago Segura Tarjeta Prepago Accesible

Controla la teva despesa de manera segura i senzilla.

La targeta Correos Prepago és una targeta MasterCard no associada ni vinculada a cap compte corrent.

  • Àmbit: Nacional e Internacional.
  • Dimensions: La mida és de 85,60 mm x 53,98 mm.
  • Terminis: Una setmana des de la sol·licitud en línia.
  • Tarifa: Des de 6 € (IVA inclòs).
Correus

Lo comercializa

Tarjeta Prepago Star Wars

Correos posa a disposició dels seus clients una edició limitada de targetes Correos Prepago Mastercard amb personatges de la saga de Star Wars, disponibles en una selecció d’oficines per un import de 20 €.

Aconsegueix-les a la teva oficina de Correos

La targeta Correos Prepago és una targeta amb la qual podràs comprar a qualsevol comerç físic i en línia en què s’acceptin targetes MasterCard®. No necessita compte corrent i podràs disposar dels diners que hagis carregat prèviament. A més, s’obté a l’instant a les oficines de Correos (o en un termini màxim de dues setmanes si se sol·licita a través del web), sense comprovació de l’historial de deute, presentant el document d’identitat.

Carrega la targeta:  en qualsevol oficina de Correos o a través del web o l’aplicació mòbil.

Compra de manera segura: en qualsevol dels més de 35 milions de punts de la xarxa MasterCard, tant botigues físiques com comerços en línia.

Retira efectiu: en qualsevol caixer de les xarxes principals, tant d’Espanya com de l’estranger, així com en qualsevol oficina de Correos.

Transfereix fons: de manera senzilla i immediata a una altra targeta Correos Prepago.

 

Operativa d’adquisició en línia:

El client ha d’emplenar les seves dades a través d’una sèrie de passos que li permetran adquirir aquesta targeta.

Si la validació de la informació del client és positiva, la compra finalitza amb èxit i el client rep un correu electrònic en el qual se li indica el termini en què rebrà la targeta per correu a l’adreça indicada.

Quan el client rebi la targeta al seu domicili, ha de passar per una oficina de Correos amb el document d’identitat per escanejar-lo i conservar-lo. Aquest procés no tindrà cap cost associat.

Per activar la targeta el client ha d’enviar un SMS des del telèfon mòbil al número 662 058 052 amb el missatge següent tipus: “PIN (espai) 8 últims dígits de la targeta”. Immediatament, el client rebrà un SMS amb el PIN al telèfon mòbil i a partir d’aquest moment podrà operar amb la targeta.

Garanties:

  • La targeta és acceptada a tots aquells establiments adherits a la xarxa MasterCard, comerços físics, comerços en línia i caixers automàtics.
  • Permet al client controlar i delimitar les despeses, atès que només podrà gastar els diners que prèviament hagi carregat a la targeta Correos Prepago.
  • El client pot consultar a tota hora el saldo i l’historial de transaccions a través de diversos canals (web, app, SMS, Atenció al Client).
  • Les targetes prepagament de Correos es poden adquirir a través de: Web http://www.correosprepago.es clicant a "Pide tu tarjeta".

És una targeta pràctica perquè permet fer pagaments, tant físics com en línia, i retirar efectiu a les oficines de Correos i als caixers de tot el món associats a la xarxa MasterCard®. Fàcil d’adquirir, recarregar i gestionar. El client té múltiples canals on pot ser atès: oficines, web, aplicació mòbil, SMS i telèfon d’atenció al client. Sense compte corrent i sense comprovació de l’historial de deute. Només es necessita un document d’identificació. Segura per a compres per Internet, permet comprar sense facilitar dades bancàries. El possible risc de robatori es limita sempre al saldo que té la targeta i no al conjunt dels diners disponibles en un compte corrent o en una línia de crèdit, tal com passa amb les targetes de dèbit i crèdit. Sense quotes de manteniment, les compres en moneda euro no tenen costos.

La targeta Correos Prepago MasterCard és ideal per a:

Compradors en línia. És un moneder segur per a compres en línia que opera sense accedir a dades bancàries. És similar a una targeta virtual, amb el benefici que, a més, serveix per fer compres en comerços físics. A més, és una de les targetes de prepagament més econòmiques del mercat.

Immigrants. La targeta funciona com qualsevol altra targeta, però sense la necessitat de tenir cap compte corrent associat.

Pares, per als seus fills. Es disposa únicament del saldo que es vol gastar, com si fos una guardiola o un moneder, i, a més, permet consultar els moviments i controlar el saldo de la targeta a través del web o l’aplicació mòbil.

Viatgers. La targeta evita el maneig de grans quantitats de diners en efectiu. És un moneder segur per viatjar desvinculat de qualsevol compte corrent. A més, es poden rebre diners des d’altres targetes Correos Prepago o també es pot recarregar des de qualsevol altra targeta prèviament associada.

Persones sense vinculació amb el sistema financer. És una targeta no vinculada a cap entitat financera, encara que ofereix una experiència de producte similar a la de qualsevol altra targeta bancària.

Persones que volen controlar les despeses. Com que només es disposa dels diners carregats prèviament, la targeta és idònia per establir límits de despeses i controlar l’economia pròpia.

PRODUCTE

PREU

Compra de targeta

6 €

Substitució de targeta

6 €

Recollida en una oficina de Correos

  1 € 

Recàrrega a través del web

  2 €

Recollida en una oficina de Correos

   1 € 

Reintegrament caixer SEPA

 1 €

Reintegrament caixer internacional

1,50 €

Transferència entre targetes Correos Prepago

0,10 €

Comissió per operació declinada

0,20 €

Recuperació PIN

0,50 €

Comissió per inactivitat (després de 12 mesos inactiva)*

1 € / mes

Tancament de la targeta

0 €

Comissió per canvi de divisa en compres/reintegrament de caixers en una moneda diferent de l'euro

2,70%

 

(*)    A partir del mes 13 sense operacions

 

 

 

 

Comparteix-lo a les teves xarxes