Màquina d’autoservei

Fer cua per enviar una cosa? Això ja pertany al passat. Ara tu mateix pots fer de manera autònoma la tramesa dels teus paquets dins de la península i les Illes Balears. 

Tu t’entens i t’ho envies sol, com vulguis i sense presses. 

Continua llegint per saber com fer-ho:

 

Col·loca el paquet a la bàscula.

Tria la classe de tramesa que vols fer.

Emplena i confirma les dades del remitent i del destinatari.

Fes el pagament.

Recull l’etiqueta que et donarem i enganxa-la en un lloc visible de la tramesa.

Ves a la bústia, llegeix el codi de la teva tramesa i deixa-la. Tot a punt!

Què necessito per fer les trameses a les màquines d’autoservei?

És molt fàcil! Només hauràs de portar la tramesa (sempre que l’enviïs dins de l’àmbit nacional) i triar el termini de lliurament que millor s’adapti a tu: 24, 48 o 72 hores. Després, ens encarregarem de la resta perquè el teu paquet arribi a temps.

Quines trameses puc fer a les màquines d’autoservei?

Podràs fer qualsevol tramesa de paqueteria en les modalitats Paq Premium i Paq Estándar. Important! Aquesta modalitat d’admissió no admet serveis addicionals com ara reemborsament o justificant de recepció.

Puc fer trameses amb destinació a les Canàries, Ceuta i Melilla?

De moment no. Com que són trameses que no tenen el mateix import d’IVA i que pertanyen a diferents parts del territori duaner, la seva admissió requereix la gestió de tràmits que només podràs fer als nostres taulells.

Puc fer trameses postals?

Actualment, no és possible fer trameses postals a les màquines d’autoservei. Pots enviar Paq Premium i Paq Estándar, tot i que continuem treballant per oferir-te nous serveis en el futur.

Què passa si m’adono que la tramesa és més grossa que la bústia que s’obre?

No t’amoïnis! Només has d’anar al taulell de l’oficina amb la tramesa perquè una persona del nostre equip d’atenció al client custodiï el teu paquet fins que es processi.

Hi ha cap cost extra pel fet de deixar la tramesa a les màquines d’autoservei?

És clar que no! Fer servir l’opció d’autoservei no té cap cost afegit. És una alternativa més que oferim perquè les trameses siguin més senzilles i còmodes.

Què passa si tanco la porta abans de deixar el paquet?

No t’amoïnis! Si passa això, estarem sempre a punt per ajudar-te. Només has d’avisar algú del nostre equip de l’oficina i t’ajudaran. Tot té solució. 

Quant de temps tarda la meva tramesa a ser recollida i enviada a la destinació?

Recollim les trameses de l’autoservei el mateix dia en què es dipositen. Recorda que això només és possible si la fas en dies feiners. Si la diposites un dia festiu, la recollirem el dia hàbil següent.

Rebré cap mena d’informació o justificant en dipositar la tramesa?

És clar que sí. En el moment en què la tramesa s’admeti a l’oficina, t’enviarem un justificant a la teva adreça electrònica.