Carta Urgent

Lliurament l’endemà per als enviaments que no poden esperar.

Des de

3,81€

Serveis addicionals

Classificació de trameses per àmbit i codis postals

Per a clients amb contracte.

Sol·licita aquest servei perquè Correos ordeni les teves trameses per àmbit i codis postals, requisit imprescindible per presentar la correspondència a les unitats d'admissió massiva. 

Petició de devolució o modificació d’adreça

Pots sol·licitar la devolució, la modificació o la correcció de l'adreça postal de l’enviament.
MÉS INFO

Certificacions

Per a enviaments registrats, servei addicional de Certificació de lliurament perquè consti a les finalitats que sigui necessari i amb validesa legal davant de tercers. 

Petició del remitent de reexpedició

També pots sol·licitar una reexpedició de les teves trameses. S’abona per tramesa, no per remeses i, si es fa per telègraf; hauràs d’abonar el preu del servei telegràfic corresponent.

Normalització d’adreces postals

Per a clients amb contracte.

T’optimitzem la qualitat de les teves adreces.

MÉS INFO

Recogida a domicilio

Per a clients amb contracte.

Recollim els paquets al teu domicili o magatzem. La disponibilitat depèn del volum de la tramesa i del punt de recollida.

 

Tria l’embalatge perfecte. Tenim una pila de productes disponibles a la nostra Botiga electrònica i a totes les nostres oficines!
Prepara el teu enviament. Escriu les teves dades i les del destinatari en un lloc visible i enganxa l’etiqueta d’“URGENT” a la cantonada superior esquerra de l’anvers.
Vine a veure’ns! Apropa’t a una oficina de Correos i demana’ns d’enviar una Carta Urgente. Ens encarregarem de fer que arribi a la seva destinació. 

Informació del producte

Descripció

Som experts en terminis de lliurament i sabem que hi ha repartiments que són inajornables. Tria la nostra opció de Carta Urgente si el teu enviament no pot esperar.

  • Màxima rapidesa: lliuraments en 24 hores, amb origen i destinació a grans poblacions.
  • Per a la teva tranquil·litat: cada enviament queda identificat amb un codi de barres per proporcionar informació sobre el lliurament en bústia.
  • A prop teu: aquesta opció només està disponible per a enviaments nacionals. Si necessites fer un enviament internacional urgent, tenim el Paq Light o el Paq Premium Internacional.

Detall d’enviament

Tu tries l’embalatge perfecte. Això sí, necessitem que la mida s’ajusti a aquestes mesures:

Com a màxim:

  • Qualsevol embalatge: 23,5 x 12 cm, amb un gruix màxim de 10 mm.

Com a mínim:

  • Sobre o caixa: 14 x 9 cm
  • Rotlle o tub: Llargària + dues vegades el diàmetre = 17 cm, sense que cap dimensió sigui inferior a 10 cm.

Si vols enviar alguna cosa més petita, no et preocupis, només hauràs d’afegir-li una etiqueta de 10 x 7 cm en la qual aparegui l’adreça i el franqueig.

I que no superi els 500 g! 

Ja només falta que ens diguis on vols que el portem

  • És important que les teves dades i les del destinatari estiguin en un lloc visible sobre l’embalatge.
  • Quan dipositis la teva carta a les nostres oficines, li posarem l’etiqueta amb el codi de barres i la denominació de “CARTA URGENTE”.
  • Les cartes amb contingut comercial destinades a Andorra, les Canàries, Ceuta i Melilla han de portar l’imprès DA 1 emplenat. 

Garanties i terminis de lliurament

Lliurem el teu enviament al més ràpid que puguem

Localitza la teva oficina de Correos més propera i porta’ns el teu enviament abans de les 16:00 (a les oficines amb torn de tarda) o de les 14:30 (a les oficines amb horari de matí); el portem en 24 hores

Preu

Si vols que et fem una oferta personalitzada, parlem-ne.