Vendre a Marketplaces

Ven a tot el món a través dels marketplaces més importants i gestiona totes les teves comandes des d’una sola plataforma amb la nostra solució Vendre a Marketplaces

Des de

19,95 €

VULL VENDRE
Vendre a Marketplaces Des de 19,95 € VULL VENDRE

Per què amb Correos

A Correos t’ajudem a gestionar totes les teves comandes en els millors marketplaces de l’àmbit nacional i internacional, des d’una única plataforma:

Gestiona les teves comandes en un únic punt per tenir-ho tot de manera centralitzada.
Sense necessitat de disposar de botiga electrònica podràs centralitzar la gestió de les comandes en els diferents marketplaces.
Connecta els comptes de venedor de més de 50 marketplaces a escala nacional i internacional, com ara Amazon, eBay, AliExpress i molts més...
Integrat amb la logística del Grupo Correos.
Genera tota la documentació duanera per a l’exportació de les comandes.

Marketplaces

Tria el pla que s’adapti millor al teu negoci: Free, Basic o Premium.
Connecta els teus comptes de venedor en els diferents marketplaces.
Integra el teu contracte logístic de Correos o Correos Express.
 Gestiona les teves comandes des d'un únic punt.

Escull el teu pla

Free

Gestiona a Marketplaces gratis GRATIS

Basic

Gestiona a Marketplaces a escala nacional 19,95 €/mes

Premium

Gestiona a Marketplaces als mercats mundials 49,95 €/mes

(1) Els plans d’aquesta solució no inclouen l’alta en els diferents marketplaces disponibles per connectar. El client, per connectar un marketplace, prèviament s’haurà d’haver donat d’alta en el marketplace, assumint les condicions i obligacions que fixi el marketplace.

(2) La gestió de comandes requereix disposar d’un contracte actiu de paqueteria de Correos, nacional o internacional, segons calgui, signat amb un gestor comercial de Correos. Els límits de comandes són mensuals i totals (sumats els diferents tipus d’enviament, nacionals o internacionals, d’un mes). Més informació sobre contractació de paqueteria de Correos al web de Correos (www.correos.es) 

Preguntes freqüents

Què és Solucions ecommerce: Vendre a Marketplaces?

És una Solució e-commerce de Correos que et permet gestionar totes les teves comandes en els principals marketplaces de tot el món i de la manera més senzilla, ja que no necessites disposar d’una botiga en línia.

On puc vendre?

Podràs vendre en qualsevol marketplace on prèviament t’hagis registrat com a venedor.

Recorda que has d’acceptar les condicions de cada un dels marketplaces on vulguis publicar el teu producte, així com les seves condicions legals i comercials.

Quan puc utilitzar aquest servei?

Pots començar a utilitzar aquest servei ara mateix, només has de registrar-te i connectar els teus comptes de venedor per gestionar les teves comandes

Com puc utilitzar-lo?

Simplement registra’t a la plataforma, afegeix la informació de configuració necessària per poder connectar-te en els marketplaces (aquesta informació s’obté en registrar-t’hi com a venedor). Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb el nostre servei d’atenció al client, que et guiarà en els passos que has de seguir per connectar els teus comptes de venedor. 

Quan es produeixin vendes, podràs accedir a aquesta eina on, de manera centralitzada, podràs veure les vendes realitzades i et permetrà gestionar tots els teus enviaments utilitzant la paqueteria de Correos de manera senzilla. Si encara no tens un contracte amb Correos, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a gestionar-lo. 

Quant em costa aquest servei?

Disposem de tres plans de tarifes adequats a les necessitats de cadascun dels clients.

Pla Premium: 49,95 €/mes. Amb el pla Premium pots connectar tots els comptes que tinguis en els diferents marketplaces, i gestionar totes les teves comandes des de la nostra plataforma, ja siguin nacionals o  internacionals 

Pla Basic: 19,95 €/mes. Amb aquest podràs connectar els teus comptes en marketplaces nacionals, i gestionar fins a 100 comandes al mes. 

Pla Free: per provar-ho gratis. Aquest pla està pensat perquè provis la nostra eina de venda en marketplaces. Podràs connectar fins a dos marketplaces nacionals i gestionar 10 comandes al  mes. 

Encara tens més dubtes?

900 111 233

De dilluns a divendres laborables, de 10 a 18 h

info@correosecommerce.com

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 hores

Xat

Xateja amb el nostre equip de suport. De dilluns a divendres laborables, de 10 a 18 h

Suport

Pàgina de suport per resoldre els teus dubtes