Buzón de vacaciones

Tanca per vacances; a Correos ens cuidem dels teus enviaments.

Des de

12,75€

HO VULL
Buzón de vacaciones Des de 12,75€ HO VULL

Com contractar-ho en línia

Omple el formulari de subscripció en línia o vine a qualsevol de les nostres oficines i completa'l allà contractant el Buzón de Vacaciones (bústia de vacances).
Facilita’ns el CIF i les escriptures de la teva empresa i el DNI de cada un dels titulars i autoritzats a utilitzar el servei. Assegura’t que la documentació sigui correcta i estigui completa.
Fes el pagament i, si ho contractes en línia, afegeix-hi el codi BUZONDEVACACIONES per no pagar despeses d’enviament.

Informació del producte

Descripció

La teva empresa també necessita un respir. Amb el nostre Buzón de vacaciones, podràs gaudir d’uns dies lliures sense preocupar-te per res, ja que des de Correos ens encarreguem de guardar tots els teus enviaments fins que tornis:

  • Exclusiu per al teu negoci: només es pot incloure una empresa per bústia contractada, encara que hi hagi altres comerços a la mateixa seu social.
  • Per a la teva tranquil·litat: guardem tant els teus enviaments ordinaris com els avisos d’arribada dels certificats. A més, amb el servei gratuït d’avisos per SMS, t’avisarem quan tinguis un enviament registrat a la teva bústia perquè puguis recollir-lo dins del termini. 
  • Ajustat a les teves necessitats: aquest servei pot contractar-se en qualsevol de les nostres oficines i en línia, des d’1 fins a 14 setmanes.
  • Adaptat a la teva empresa: tu decideixes quan comença el servei. Això sí, necessitem que sigui almenys 72 hores després de la contractació per gestionar l’activació correctament.
  • Més pràctic: es poden fer retirades ocasionals dels enviaments mentre el servei està disponible.
  • Màxima comoditat: quan s’acabi el servei, tria si et portem els teus enviaments on ens indiquis o si prefereixes recollir-los a l’oficina de Correos en la qual hi hagi la teva bústia. 

Garanties

Amb totes les garanties que oferim des de Correos, assegurem la màxima confidencialitat i seguretat dels enviaments dipositats a la bústia.

Preus

Si vols que et fem una oferta personalitzada, deixa’ns les dades en aquest formulari.