Solucions de transport a temperatura controlada

Correos Frío El nostre nou servei de transport en el qual controlem en temps real la cadena de fred de la tramesa i ens assegurem que el contingut arribi en perfecte estat. SOL·LICITA INFO
Solucions de transport a temperatura controlada SOL·LICITA INFO

Àmbit

A Correos et garantim la màxima cobertura oferint-te solucions de transport tant de proximitat com de distribució a tot el territori nacional. A més, també portem la teva tramesa a Portugal i a Andorra.

Capses isotermes

Disposem de capses isotermes sensoritzades que proporcionen la màxima fiabilitat i garantia de control de la cadena de fred. A més, les nostres capses permeten utilitzar diferents rangs de temperatura per adaptar el transport a les necessitats del teu producte.

Monitoratge en temps real

Gràcies a la tecnologia IdC, monitorem a temps real la temperatura, la humitat o els possibles impactes des que es recull la tramesa fins que es lliura.

Flota de vehicles especials

Disposem d’una flota de vehicles isoterms i refrigerats, especialment dissenyats per garantir el control i el manteniment de la cadena de fred de les trameses.

Farmàcia i Salut

Correos posa a la teva disposició noves solucions de transport en fred per a la tramesa de productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut, garantint-ne la seguretat i el control.

Farmàcia i Salut

Correos posa a la teva disposició noves solucions de transport en fred per a la tramesa de productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut, garantint-ne la seguretat i el control.

Alimentació

Transportem els teus productes frescos a temperatura controlada per garantir-ne la qualitat des de l’origen fins a la destinació.

Alimentació

Transportem els teus productes frescos a temperatura controlada per garantir-ne la qualitat des de l’origen fins a la destinació.

Farmàcia i Salut

La solució de transport urgent a temperatura controlada dissenyada per a la indústria farmacèutica i sanitària. T’oferim la màxima fiabilitat i et garantim les condicions de seguretat dels productes; des de Correos apostem per ser el partner logístic ideal per al sector salut.
Certificat BPD Medicaments d’ús humà

Solucions específiques

Cold Chain

El nostre lideratge en logística i l’última tecnologia del mercat s’uneixen en el servei de Coldchain. Dissenyat especialment per a laboratoris i distribuïdors que necessiten lliurar productes en hospitals, clíniques o centres de salut:

Farmàcia Hospitalària

Proximitat, seguretat i garantia s’uneixen en el nostre servei de lliurament de Farmàcia Hospitalària. Especialment dissenyat per a hospitals i clíniques que requereixen lliurar els seus medicaments i productes sanitaris al domicili dels pacients:

Distribució Farmacèutica

Servei dissenyat per a distribuïdors farmacèutics que han de recollir mercaderia als laboratoris farmacèutics, fer el transport entre els seus centres logístics o distribuir productes a les farmàcies. Tenim rutes de distribució en les quals utilitzem vehicles a temperatura controlada

Alimentació

Garantim la qualitat dels teus productes frescos gràcies a les solucions de transport que Correos Frío ofereix per al teu negoci.

Solucions específiques

Distribució Majoristes

Dedica’t a augmentar les vendes i potenciar el teu negoci. A Correos ens encarreguem de la teva logística:

Serveis de proximitat

Els productes frescos arriben en perfectes condicions a casa dels teus clients amb el servei més proper dissenyat per fer un lliurament en fred àgil i segur:

Comerç electrònic i Gurmet

Si vens per internet i necessites una solució de transport de temperatura controlada que et garanteixi la qualitat dels productes, independentment d’on es trobi el teu client, aquest és el servei que necessites:

Com contractar Correos Frío?

Contactar amb Correos Frío és molt senzill i la teva consulta no implica cap mena de compromís. Només has d’emplenar el formulari que et sortirà quan facis clic a ‘Sol·licita Info’. Rebrem el teu contacte i un assessor o una assessora especialitzada es posarà en contacte amb tu per oferir-te la millor solució per al teu negoci.
SOL·LICITA INFO

Per què Correos Frío?

T’oferim una solució personalitzada que t’ajudi a complir els objectius del teu negoci. A més, contribuïm a reduir les emissions de CO2 a les ciutats gràcies a la gestió del trànsit. 

I si necessites fer una tramesa puntual, també pots fer-ho a través de Paq Frío.

No cal que siguis un magatzem ni que sol·licitis el repartiment de mercaderia a l’engròs! Si necessites fer una tramesa puntual en la qual és essencial conservar la cadena de fred, Correos és la teva salvació. 
FES TRAMESA MÉS INFO SOBRE PAQ FRÍO