Distribució de Mercaderia de palets

Servei Palet Movem les teves trameses més pesades i voluminoses. En Correos podem recollir i lliurar els teus palets amb serveis exprés a Espanya i Portugal SOL·LICITA INFO
Distribució de Mercaderia de palets SOL·LICITA INFO

Servei

Oferim solucions de distribució exprés de mercaderia de palets amb una àmplia Xarxa de delegacions i vehicles específics per a la realització dels serveis.

Cobertura

Realitzem els lliuraments a Espanya i Portugal, incloent Illes Balears i les Canàries més les Ciutats Autònomes de Ceuta i Melilla.

Temps de trànsit

Connectem gairebé totes les capitals de província a l’Espanya Peninsular en 24 hores permetent que els lliuraments siguin realitzats en l’esmentat termini.

TRAÇABILITAT

Et facilitem la situació dels teus palets permetent la resolució en línia de les incidències que es puguin produir en el transport.

Lliurament flexible

Sabem que tots els lliuraments no requereixen els mateixos esforços, modifiquem les nostres operatives adaptant-nos a les teves necessitats.

Serveis addicionals

Despaletitzem la comanda lliurant a l’interior de l’adreça de destí, amb possibilitat de pujar o baixar una planta.

A més, podem tornar-te l’albarà original del lliurament firmat.

Serveis addicionals

Com contractar el Servei Palet?

Si necessites més informació sobre aquest servei, fes clic a “Sol·licitar Info”. Si emplenes el formulari adjunt, un assessor especialista es posarà en contacte amb tu per analitzar les teves necessitats conjuntament i oferir-te una solució òptima.
SOL·LICITA INFO

Per què Servei Palet?

El nostre Servei Palet contempla l’oferta de Correos a tota la cadena de subministrament.

Confiant el transport de les teves comandes i mercaderies a Correos podràs optimitzar el teu negoci amb un servei basat en l’excel·lència.