Paq Today

No deixis per demà el que pots enviar avui.

Des de

22,45€

Serveis addicionals

Prueba de Entrega Electrónica (PEE)

Justificant digital del lliurament certificat.
MÉS INFO

Lliurament exclusiu al destinatari

L’enviament només pot lliurar-se al destinatari, i sempre després d’haver-ne identificat la identitat. No s’admet el lliurament a entitats o empreses ni a terceres persones, tot i comptar amb l’autorització signada. Hi ha l’opció d’incloure dos destinataris.

Reemborsament

Rep el cobrament dels teus enviaments de manera més segura, senzilla i fiable. Des de Correos et reemborsem la quantitat abonada prèviament pel destinatari i que apareix en l’enviament.

Autorització Prèvia al Lliurament (APE)

Controla els enviaments en tot moment. Bloqueja el teu enviament perquè s’aturi automàticament quan arribi a l’oficina o unitat de repartiment, i desbloqueja’l quan vulguis permetre l’autorització del seu lliurament o devolució. 

Intents de lliurament parametritzables

Per a clients amb contracte.

Decideix el nombre d’intents de Lliurament a domicili, fins a un màxim de 3. 

Termini de permanència en llista

Per a clients amb contracte.

Decideix quant de temps estarà disponible la teva tramesa en una oficina de Correos, fins a un màxim de 30 dies. 

Recogida a domicilio

Per a clients amb contracte.

Recollim els paquets al teu domicili o magatzem. La disponibilitat depèn del volum de la tramesa i del punt de recollida.

 

Assegurances

Assegura encara més els documents o mercaderies més importants
MÉS INFO
Tria l’embalatge perfecte. Tenim una pila de productes disponibles a la nostra botiga en línia i a totes les nostres oficines!
Prepara el teu enviament. Escriu les teves dades i les del destinatari amb lletra clara en un lloc visible de l’embalatge i tanca’l bé.
Vine a veure’ns! Arriba’t a una oficina de Correos i demana’ns d’enviar un PaqToday o digues-nos on el vols recollir si ets client amb contracte.

Informació del producte

Descripció

El Paq Today és l’opció ideal per les trameses que no poden esperar a demà:

  • Immediat: porta el teu paquet a una de les nostres oficines abans de les 14:00 h. Si ets Client amb Contracte* digues-nos on el vols recollir abans de les 13:00 h. El lliurem al domicili de 15:00 a 21:00 h del mateix dia. 
  • Garantia: dos intents de lliurament al domicili sota signatura i en termini garantit. Si no es pot lliurar, deixarem a la bústia un avís en què s’indicarà l’oficina on es pot recollir durant 15 dies. Si no complim els terminis, et tornem la tarifa abonada.
  • Per la teva tranquil·litat: la teva tramesa localitzada en tot moment, amb avís d’arribada per SMS i/o correu electrònic als destinataris. A més, si ets Client amb Contracte i et vols assegurar que el teu paquet arriba a la seva destinació, pots sol·licitar la gestió d’incidències i retorn d’informació.
  • A prop teu: per a trameses amb origen i destinació dins de la mateixa província del territori nacional. Només disponible a les capitals de província.
Retorn d’informació

Detall d’enviament

Tu tries l’embalatge perfecte. Això sí, necessitem que la mida s’ajusti a aquestes mesures:

Dimensions: màximes 39 x 39 x 29 cm.

Pes: fins a 5 kg.

Pes volumètric: màxim 8 kg. 

El pes volumètric és el pes d’un paquet, però tenint en compte les seves dimensions. Per calcular les nostres tarifes, les empreses de transport solem utilitzar aquesta mesura en comptes del pes real, perquè no ocupa el mateix transportar 1 kg d’un objecte voluminós que un 1 kg d’un objecte reduït, encara que el pes sigui el mateix.

A Correos apliquem el criteri pes/volum entre 167 kg/m³ en el moment de l’admissió del paquet, seguint la fórmula següent: llarg x alt x ample en cm / 6.000.

A més, si ets Client amb Contracte pots enviar fins a 10 paquets amb l’opció Tramesa Multipaquet.

Ja només queda que ens diguis on vols que ho portem!

  • És important que les teves dades i les del destinatari siguin en un lloc visible sobre l’embalatge. 
  • Dos intents de lliurament al domicili sota signatura. Si no es pot lliurar, estarà disponible durant 15 dies a l’oficina més pròxima.

Garanties i terminis de lliurament

Si el teu enviament pateix alguna incidència en arribar a la seva destinació, des de Correos t’indemnitzem. Si prefereixes que la compensació sigui cobrada pel destinatari, ens hauràs de presentar una autorització signada.

Sabem que confies en nosaltres i aquesta és la nostra manera d’agrair-t’ho:

Garanties nacionals:

Per demora:

  • Terminis per poder formular una incidència o reclamació: mínim 3 dies i màxim 21 dies, des de la data d’admissió de la tramesa.
  • Indemnització: tarifa abonada.
  • Condicions: els terminis de lliurament només es compliran si l’admissió s’ha fet abans de les 16:00 h. Si no és així, el termini es pot incrementar 1 dia.
  • En les trameses amb destinació o origen a Andorra, les Canàries, Ceuta i Melilla, no es comptabilitzarà el temps destinat a la tramitació duanera.

Això i lliurar la teva tramesa tan ràpid com puguem. 

Localitza la teva oficina de Correos més propera i porta’ns la teva tramesa abans de les 14:00. Si ets Client amb Contracte digues-nos on la vols recollir abans de les 13:00. La lliurem a domicili de 15:00 a 21:00 del mateix dia. 

Condicions dels serveis paqueteria nacional

Preus

Si vols que et fem una oferta personalitzada, parlem-ne.