Correos Sampling

Una mostra del teu producte per generar experiència i demostrar la qualitat de la teva marca.

Pressupostos a mida

HO VULL
Correos Sampling Pressupostos a mida HO VULL

Per què a Correos.

Correos Sampling és el millor aparador per a la teva marca, t’ajudem a connectar amb els teus clients actuals i potencials i a adaptar-te a les seves necessitats perquè vulguin quedar-se al teu costat:

Màrqueting personalitzat: lliurem les mostres del teu producte al públic que hagis seleccionat, d’aquesta manera generem una experiència única. 
Consultoria estratègica: analitzem els perfils dels usuaris per ajudar-te a seleccionar el teu públic objectiu, així maximitzem el ROI de les teves campanyes.
Recollida d’opinions: enviem el teu producte i en recollim les opinions perquè puguis ajustar la teva estratègia comercial al que volen i esperen de la teva marca. 
Increment de vendes: mitjançant la publicació de cupons descompte que incentivi la compra i atregui nous clients. 
Accionis a mida del teu negoci: tu selecciones qui, quan i com rebrà la mostra del teu producte a casa seva perquè cada un dels impactes sigui de qualitat.
Augment d’audiència: les opinions i recomanacions dels teus clients crearan una connexió cada vegada més propera entre la teva marca i la resta d’usuaris, fet que en facilita la captació. 
Assessorament en tots els passos: t’acompanyem en cadascun dels passos de la teva estratègia comercial, oferint-te solucions a mida de la teva empresa. 

Com es fa una acció de Correos Sampling

Publiquem el teu projecte per aconseguir una visibilitat més gran de la teva marca a través de l’aparador de Correos Sampling, on podràs mostrar el teu producte a més de 200.000 usuaris i convidar-los a provar-lo amb la tramesa d’una mostra. T’ajudem amb la preparació i la distribució.
Selecciona el teu públic a partir de les més de 70 variables de segmentació disponibles o incloent preguntes específiques al teu projecte. Seleccionarem els usuaris més òptims per a tu.
Enviem la mostra als usuaris target a través dels serveis logístics de Correos, per fer arribar la teva marca a casa dels usuaris més afins.
Publica el teu cupó descompte per incentivar la compra del teu producte i augmentar l’atracció de clients. Publicarem la promoció durant el temps i amb el límit de descàrregues que decideixis. 

Aconsegueix el que vols

Gràcies a Correos Sampling podràs fer accions de màrqueting directe adaptades als teus clients i als teus objectius de negoci, marca i producte, basades en una base de dades de consumidors microqualificada, amb més de 70 criteris de segmentació disponibles.
HO VULL