Publicorreo Óptimo

Menys és més, menys complicacions i més eficàcia.

Per què a Correos

Perquè t’oferim la solució perfecta per enviar les teves comunicacions comercials, promocions o catàlegs dels teus productes o serveis de la manera més senzilla i eficaç:

Més eficàcia en la distribució de les teves campanyes, gràcies a la mida reduïda dels enviaments, que permeten ser manipulats automàticament i dipositats a la bústia.
Fidelització dels teus clients actuals a través de l’enviament de vals o cupons descompte, catàlegs de producte o revistes.
Captació de nous clients amb enviaments de publicitat personalitzats per donar a conèixer la teva marca de manera directa i senzilla.
Possibilitat d’incloure-hi objectes o mercaderies promocionals, sempre que se’n permeti el tractament automatitzat i el posterior lliurament a les bústies.
Diferenciació del teu negoci entre la competència en aconseguir més difusió.
Màxima comoditat per a la teva empresa, ja que des de Correos ens encarreguem de tot. 

Com funciona Publicorreo Óptimo?

Prepara el teu enviament en paquets de 50 o 100 exemplars al descobert o en sobre tancat amb la indicació “Per a inspecció postal obrir aquí” i la inscripció “Publicorreo Óptimo” a la coberta de l’enviament.
Les dimensions dels enviaments no poden superar els 23 x 33 x 2 cm, ni ser inferiors a 9 x 14 cm. A més, el pes unitari màxim és de 800 g.
Porta’ns el teu enviament a qualsevol oficina de Correos o a una unitat d’admissió si es tracta d’una remesa massiva. 
La teva publicitat arribarà a la bústia dels destinataris entre 2 i 4 dies naturals després del dipòsit.