Publicorreo Plus

Rendibilitza les teves campanyes i promociona el teu negoci amb enviaments personalitzats.

Des de

469,48 €

Per què a Correos

Perquè t’oferim la solució perfecta si vols llançar una campanya de captació o fidelització omnicanal que posicioni els teus productes o serveis i et diferenciï de la competència:

Campanyes multisuport que facin més efectives les teves comunicacions facilitant les plataformes perquè el missatge arribi també per correu electrònic i SMS als teus clients.
Geoposicionament dels teus clients , ja siguin empreses o consumidors, en funció de múltiples variables demogràfiques i socioeconòmiques.
Rendibilitat per a les teves campanyes en promocionar la teva empresa amb elements personalitzats coneixent-ne els costos prèviament. 
Identificació d’oportunitats clau en disposar d’un gran volum de variables de decisió i de les millors bases de dades nacionals per contactar amb empreses i amb autònoms.
Màxima garantia d’entrega ja que disposem de la informació de contacte semidireccionada de totes les llars del país.
Millora el contacte amb els teus clients ja que registrem les devolucions de la campanya, la qual cosa permet tenir actualitzada la teva base de dades.

Com funciona Publicorreo Plus?

Seleccionem el teu públic objectiu o normalitzem les adreces de contacte, segons l’opció que triïs.
Distribuïm els teus enviaments i facilitem les plataformes per a les teves campanyes multisuport. Les dimensions no poden superar els 23 x 33 x 2 cm.
Fem un seguiment de la campanya i t’enviem tota la informació sobre les devolucions.