Correos Data

Les teves campanyes més eficients, amb les bases de dades de Correos.

Per què a Correos.

Perquè oferim una gran varietat de bases de dades adaptades al teu públic objectiu i al tipus de campanya que vulguis fer:

Evita les devolucions del teu producte mitjançant la correcció i la normalització de les bases de dades dels teus clients quan facis les teves campanyes. 
Màxima garantia en l’enviament de les teves campanyes gràcies a diversos indicadors propis i variables de segmentació que simplifiquen la selecció. 
Determina el teu públic objectiu seleccionant el perfil dels consumidors finals en conèixer el seu comportament. 
Selecciona, gràcies als criteris de segmentació disponibles, el target més afí al teu negoci. 
Capta clients potencials realment interessats a través de comunicacions i estratègies comercials personalitzades.
Millora la relació amb els teus clients i genera més engagement en dirigir-te personalment a ells.  
Optimitza les teves vendes i distribució en analitzar el mercat amb les teves dades a nivell de Codi Postal. 

Què ofereix Correos Data?

Business to Business (B2B): facilitem el contacte d’empreses, autònoms i professionals de 10 països diferents segons el perfil del client al qual et vulguis adreçar. 
Business to Consumer (B2C): seleccionem els consumidors finals als quals dirigir les teves campanyes comercials amb una màxima garantia de lliurament.
Bases de dades amb autorització (Permission Marketing): contactem de manera personalitzada amb els consumidors o les empreses que més s’ajusten al teu negoci, amb l’objectiu d’establir millors relacions amb els clients i generar engagement
Bases de dades de Codis Postals: elaborades i actualitzades per Correos, ofereixen les úniques dades oficials del mercat que recullen tots els codis postals d’Espanya i la seva relació amb les entitats de població del territori nacional. Pots triar l’opció Bàsica, Plus o la Carta Cartogràfica. 

Informació del producte

Preus BD CP:

El període de contractació té una durada inicial d'un any. Un cop transcorregut aquest temps, podrà renovar-se per períodes anuals:

  • Amb actualitzacions: la clau et donarà accés a la informació actualitzada durant un any i podràs fer-ne fins a quatre actualitzacions.
  • Sense actualitzacions: la clau et donarà accés durant 1 mes des de la formalització del contracte, i podràs accedir a la versió de la BD de codis postals vigent en el moment de la contractació.

Les tarifes i formes de pagament per a les bases de dades de codis postals de cada cas seran les següents:

  • BD CP sense actualització: 687,44€.
  • BD CP amb actualització: 845€.
  • Capa cartogràfica codis postals sense actualització: 5.000€
  • Capa cartogràfica codis postals amb actualització: 5.800€

Tots aquests productes tenen un 30% de descompte després de la seva renovació any rere any!

Impostos:

  • Península/Balears: IVA (21%).
  • Canàries: IGIC (7%).
  • Ceuta o Melilla: IPSI (9% a Ceuta i 4% a Melilla).

Els drets de llicència d'ús de la BD de Codis Postals no poden ser cedits, subllicenciats ni transferits a una altra empresa o persona. Aquesta base de dades tampoc no pot ser utilitzada a Internet quan l'aplicació en la qual estigui integrada sigui un cercador de codis postals igual o similar al que té Correos al seu web.