Correos Target

Trobem el teu públic objectiu perquè els teus objectius es compleixin.

Per què a Correos.

A Correos seleccionem el target més adequat per a la teva marca a través de tècniques analítiques i de segmentació, que et permetran millorar el llançament de les teves campanyes de comunicació i maximitzar-ne el rendiment:

Tractament d’informació mitjançant l’anàlisi de variables que seleccionen els registres que representen millor el teu públic objectiu, tant si la teva acció va dirigida a consumidors com a empreses. 
Tècniques de segmentació que maximitzen l’eficàcia de les teves accions de màrqueting, milloren les ràtios de fidelització i incrementen les vendes o atreure públic al teu negoci.
Geomàrqueting que localitza amb exactitud sobre un mapa els teus clients, sucursals o la competència, a fi d’identificar punts de venda més estratègics i dissenyar rutes de màrqueting més rendibles.  
Optimització de la inversió en accions de màrqueting, gràcies a un coneixement més profund del mercat que et permetrà analitzar el potencial comercial de cada zona, focalitzar esforços en segments determinats, i determinar l’àrea d’influència de la teva marca sobre la població.  
Anàlisi de la qualitat de la informació de què disposes a les teves bases de dades, a fi d’oferir una proposta que elimini les mancances del teu negoci i t’orienti a la presa de decisions per maximitzar el teu rendiment.
La solució perfecta per augmentar la precisió de les teves campanyes de màrqueting, fidelitzar els teus clients actuals i identificar el teu públic objectiu i el mercat potencial en una zona determinada.
Trobem i seleccionem al teu públic objectiu a través de la segmentació.
Analitzem i auditem la qualitat de la informació de les teves bases de dades.
T'ajudem a conèixer on estan ubicats els teus clients i a identificar el mercat potencial al qual adreçar les teves comunicacions comercials. 
Millorem les teves campanyes de Publicorreo Óptimo o Premium i Publibuzón.

Informació del producte

Preu

La tarifa d’aquest servei és de 100€ per hora d’anàlisi, encara que pot variar depenent de la complexitat de l’estudi.

  • Península/Balears: IVA (21%).
  • Canàries: IGIC (7%).
  • Ceuta o Melilla: IPSI (9% a Ceuta i 4% a Melilla).