Bústia digital

Comunicacions digitals de manera immediata.

Des de

600 €/any

HO VULL
Bústia digital Des de 600 €/any HO VULL

Registra’t a Bústia digital per començar a enviar els teus documents.
Configura el teu Canal de Comunicació i la subscripció que activaran els usuaris que vulguin rebre les teves comunicacions.
Envia totes les comunicacions que necessitis i segueix el seu estat des del web a tota hora.

Informació del producte

Descripció

La bústia digital de Correos s’adapta a les necessitats de la teva empresa, ja que facilita i simplifica la tasca de trametre documents digitals als teus clients, siguin unitaris o massius, a través d’un canal de comunicació més segur, modern, senzill i còmode, i sense necessitat d’integrar-se a cap sistema extern.

Tu només hauràs de registrar la teva empresa com un emissor dins de la plataforma per començar a crear canals de comunicació segurs, privats i confidencials amb els teus clients, ja que només podran accedir al contingut de la bústia digital mitjançant subscripció. Cada emissor pot establir tants canals de comunicació o subscripcions com necessiti.

En el cas que la teva empresa sigui una gran corporació, t’oferim la possibilitat de gestionar les trameses automàticament i de manera massiva des dels teus sistemes corporatius a través de la integració i a partir de la signatura d’un contracte amb Correos:

  • API d’emissors
  • API de trameses
  • API de traçabilitat de trameses

Abans de permetre la tramesa de comunicacions, la plataforma garanteix la validació del canal de comunicació a través de la signatura d’un contracte o bé mitjançant un sistema d’invitacions i recollida de consentiment de cada destinatari.

Si ets emissor podràs remetre tota mena de documents, com ara factures, nòmines o revistes, que s’autoclassificaran en carpetes personalitzades dins de la teva bústia digital, ordenats i disponibles automàticament perquè els teus clients hi puguin accedir des de qualsevol lloc.

A més, disposaràs d’un servei de traçabilitat que et permetrà analitzar les trameses gestionades per dates, per saber quantes s’han rebut i quantes han estat llegides.

D’altra banda, ben aviat la bústia digital oferirà la possibilitat que els emissors habilitin comunicacions bidireccionals amb els seus clients, de manera que puguin respondre a les trameses fetes incloent-hi text i adjuntant-hi nous documents.

S’inclourà la signatura electrònica de documents, perquè els teus clients puguin retornar-te signades les pòlisses o els contractes que els enviïs.

I es permetrà enviar i rebre documentació certificada a través de comunicacions electròniques amb validesa legal.

Preu

Aquest servei ofereix els bons de tramesa següents (impostos no inclosos) perquè triïs el que més s’ajusti a les teves necessitats:

  • Bo 100 trameses: 32€
  • Bo 300 trameses: 90€
  • Bo 1000 trameses: 280€
  • Bo 3000 trameses: 780€

Per a grans corporacions, aquest servei es presta mitjançant la signatura d’un contracte amb Correos. Prèviament presentarem una oferta personalitzada en funció dels volums de trameses estimades. 

Hauries de saber