Notificacions digitals

Gestiona les notificacions de la teva empresa de manera ràpida i ordenada.

CONTRACTAR
Notificacions digitals CONTRACTAR
Registra-t’hi per començar a rebre i consultar les teves notificacions digitals.
Selecciona el pla de facturació que més t’interessi en funció del número de CIF i descarrega l’aplicació d’escriptori.
Una vegada instal·lada, accedeix a la consulta de totes les notificacions que rebis.

Informació del producte

Descripció

Notificacions digitals és un servei que permet rastrejar, identificar i gestionar d’una manera centralitzada i des d’una única aplicació les noves informacions emeses electrònicament pels diferents organismes públics, perquè puguis consultar-les d’una forma ràpida i senzilla. 

Així es redueixen els recursos i el temps necessaris per registrar-se a cada seu electrònica i baixar de manera individual els diferents arxius, ja que permet la descàrrega massiva de documents per a volums alts de notificacions.

Les consultes requereixen la configuració d’un o diversos certificats electrònics associats a un CIF o NIF en l’aplicació, que residiran dins de la xarxa dels teus servidors per garantir-te la seguretat:

 • Les notificacions es descarreguen i emmagatzemen de forma automàtica i segura. 
 • Les carpetes es creen automàticament. 
 • Disposa d’un motor de cerca i etiquetatge.
 • Permet una traçabilitat de l’estat de les notificacions rebudes.

Ja són molts els organismes integrats en aquest servei, encara que també s’hi poden incorporar d’altres sota petició:

 • TGSS Tresoreria General de la Seguretat Social
 • Plataforma 060. Tots els organismes adscrits a aquest punt d’emissió
 • DEV Direcció Electrònica Viària de la Direcció General de Trànsit (DGT)
 • MINETUR Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme
 • Diputació de Bizkaia (Oficina virtual d’Hisenda i Finances)
 • Diputació Foral de Gipuzkoa
 • Administració de Justícia d’Euskadi
 • Generalitat de Catalunya (GENCAT-OVT)

Si vols sol·licitar un estudi personalitzat per incloure altres organismes públics addicionals, escriu-nos a soporte.digital@correos.com  indicant-nos els noms de cada organisme.

Des de Correos analitzem la viabilitat de centralitzar aquestes notificacions juntament amb les de la resta d’organismes públics que ja estan configurats dins del servei bàsic, per un cost addicional.

Per rebre les notificacions electròniques dels diferents organismes públics has de disposar d’un certificat electrònic que estigui donat d’alta. En cas de no tenir-ne, pots dirigir-te a qualsevol oficina de Correos per fer una verificació del teu DNI i generar un certificat electrònic al moment, que podràs utilitzar per consultar les notificacions electròniques rebudes i pendents de descarregar.

El servei és bidireccional, de manera que permet les comunicacions digitals des de les empreses cap a les administracions públiques dins de la mateixa eina. Així, podràs presentar escrits i documents a les administracions públiques de manera telemàtica, tant per respondre a les notificacions electròniques rebudes com per presentar qualsevol classe de document a manera d’oficina de registre virtual. La presentació dels documents té plena validesa oficial, ja que utilitza l’aplicació REC- Registre Electrònic Centralitzat del Ministeri.

D’altra banda, possibilita la creació i configuració de diferents usuaris amb diversos rols per restringir els permisos d’accés i ús de l’aplicació, així com definir grups d’usuaris que comparteixin alguna característica a fi de facilitar l’assignació de tasques comunes:

 • Ser els responsables de determinades notificacions.
 • Encarregar-se de rebre certs grups de notificacions.

A més, per assignar notificacions massivament o remetre els fitxers per correu electrònic és possible assignar la tasca de gestor a un usuari o grup d’usuaris, de manera que tinguin permís per visualitzar i gestionar les notificacions sense necessitat de disposar d’un certificat electrònic. 

Preu

Aquest servei ofereix els següents bons de NIF (impostos no inclosos) perquè triïs el que més s’ajusti a les teves necessitats:

 • Bo 1 NIF: 27€ a l’any.
 • Bo 3 NIF: 78€ a l’any.
 • Bo 6 NIF: 144€ a l’any.

Si vols sol·licitar un altre tipus de bo amb més volum de NIF, adreça’t a soporte.digital@correos.com

Per a grans corporacions, aquest servei es presta mitjançant la signatura d’un contracte amb Correos. Prèviament presentarem una oferta personalitzada en funció dels volums de notificacions gestionades.