Cobro de recibos

Màxima comoditat i seguretat per als pagaments dels teus clients.

Informació del producte

Descripció

A través de qualsevol de les nostres oficines informatitzades admetem el cobrament dels rebuts emesos per empreses. Una vegada que els ciutadans reben aquest cobrament, paguen a l’acte i des de Correos validem el rebut mecànicament.

Com a empresa, rebràs cada dia les dades dels rebuts cobrats a totes les nostres oficines, tal com estableix la Norma 57 de l’AEB. A més, l’empresa és qui decideix si les liquidacions es fan de manera quinzenal o mensual. 

  • Còmode: disponible durant tot l’horari d’obertura de les oficines, davant les restriccions que estableixen bancs i caixes.
  • Proper: a Correos tenim més de 2.400 oficines informatitzades, distribuïdes per tot el país.
  • Eficaç: no es produeixen errors en la lectura de les dades del rebut gràcies al nostre sistema de lectura òptica del codi de barres. No t’oblidis que no cal que portis el rebut físic a les nostres oficines! Si el client aporta una referència, el nostre sistema ens retorna el deute que s’ha de pagar.
  • Amb garanties: expandeix la teva empresa i garanteix als teus futurs clients disposar d’oficines de cobrament a prop, sense haver de buscar acords amb altres entitats financeres.
  • Flexible: els clients poden pagar a qualsevol de les nostres oficines, encara que no coincideixi amb l’àmbit territorial de l’empresa emissora del rebut.

Preu

Si vols que et fem una oferta personalitzada, deixa’ns les dades en aquest formulari.