Targeta Prepago Correos Empresas

Estalvia temps i diners, mentre guanyes comoditat amb la Targeta Prepago Correos Empresas, la solució que necessites per al teu negoci.

EN VULL UNA
Targeta Prepago Correos Empresas EN VULL UNA
Entra al nostre web 
Sol·licita i configura les targetes que necessites
Assigna-les als teus empleats

Si parlem dels avantatges de la Targeta Prepago Empresas, llavors parlem de la capacitat de gestió que t’ofereix l’eina. Tu decideixes de quants diners disposen els teus empleats, en què els poden gastar i les alertes que vols rebre sobre la seva activitat (límit de despesa, ús a l’estranger, bloquejos de targeta...).

El teu equip podrà pagar on vulgui, fins i tot amb Google i Apple Pay ben aviat. Però, a més ho farà de manera segura. Garantir la seguretat per al teu negoci és una de les nostres màximes. 

Cada vegada que un dels teus treballadors utilitzi la seva targeta, podrà rebre una notificació l’app del seu mòbil perquè pugi una foto del tiquet i etiqueti la despesa. Així de fàcil! Des d’aquell moment, l’informe complet de la seva activitat serà accessible de manera instantània. Tenir-ho tot sota control ja no té per què ser una odissea.

Tanmateix, si hi ha alguna cosa amb la qual realment notaràs la incorporació d’aquesta targeta en el teu dia a dia és l’eficàcia. L’organització i la previsió són la clau de qualsevol bon negoci, però sabem que no sempre és possible arribar a temps a tot. Podràs programar les teves gestions i si no ho fas... No passa res! Les recàrregues a les teves targetes són immediates. 

No et proposem que treballis menys, sinó que treballis millor. Tu ja tens mil coses de què ocupar-te. En qüestió de despeses, deixa que les teves targetes treballin per tu amb accions programades i notificacions automàtiques. Oblida’t d’haver de fer notes contínuament i, a més, accedeix fàcilment a tots els teus pagaments en un sol lloc. Estalviar temps i optimitzar les finances és el somni