Agents comercials

Correos, des de sempre i a tot arreu.

L’agent comercial de Correos és una empresa amb coneixements excel·lents dels sectors en els quals actuem i que compta amb la capacitat tècnica i organitzativa necessària per promocionar els productes i serveis que comercialitzem.

Amb caràcter no exclusiu i pel seu propi compte, l’agent s’encarrega de promocionar la contractació dels nostres productes i serveis en nom de Correos, mitjançant una relació mercantil d’agència.

D’aquesta manera, s’encarrega de la captació de nous clients, manteniment i fidelització dels actuals, atenció comercial, servei postvenda, facturació, així com de la gestió de cobraments.

A més, a través de l’agent es podran contractar els productes i serveis de paqueteria que comercialitzem des de Correos al territori nacional.

L’activitat de l’agent inclou presentar la correspondència degudament franquejada i en les condicions establertes al Centre d’Admissió designat per Correos.

Si necessites més informació, consulta la nostra llista d’agents comercials

Zona I, II i III: Aragó, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, La Rioja, Navarra i el País Basc. Zona IV: Castella-la Manxa, Comunitat de Madrid i Extremadura. Zona V, VI i VII: Andalusia, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Illes Canàries i Regió de Múrcia.