Agents comercials

Correos, des de sempre i a tot arreu.

L’agent comercial de Correus és una empresa que té la capacitat tècnica i organitzativa necessària per promocionar i comercialitzar els productes i serveis de Correus.

Amb caràcter no exclusiu i pel seu propi compte, l’agent s’encarrega de promocionar la contractació dels nostres productes i serveis en nom de Correos, mitjançant una relació mercantil d’agència.

D’aquesta manera, s’encarrega de la captació de nous clients, manteniment i fidelització dels actuals, atenció comercial, servei postvenda, facturació, així com de la gestió de cobraments.

A més, a través de l’agent es podran contractar els productes i serveis de paqueteria que comercialitzem des de Correos al territori nacional.

L’activitat de l’agent inclou presentar la correspondència degudament franquejada i en les condicions establertes al Centre d’Admissió designat per Correos.

Si necessites més informació, consulta la nostra llista d’agents comercials.

Àrea Nord-Oest (Astúries, Castella i Lleó i Galícia) Àrea Nord (Aragó, Cantàbria, Catalunya, La Rioja, Navarra i País Basc) Àrea Nord-Est (Catalunya) Àrea Centre (Castella-la Manxa, Comunitat de Madrid i Extremadura) Àrea Insular (Illes Canàries) Àrea Sud (Andalusia) Àrea Llevant (Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia)