CorreosLabs

L’èxit del teu negoci comença per una idea SABER-NE MÉS
CorreosLabs SABER-NE MÉS
Inspiració: t’oferim un lloc de treball multidisciplinari amb tot el que et cal. El nostre objectiu és crear aliances amb empreses emergents per millorar Correos i la societat.
Innovació: sempre mirant cap al futur per adaptar-nos al canvi i traspassar els nostres límits. 
Emprenedoria: el millor lloc on pots aprendre, connectar i experimentar.
Compromís: comptem amb un equip disposat a arriscar per descobrir de manera real i pràctica allò que és capaç d’aconseguir. Donem suport al teu projecte per crear vincles de col·laboració efectius a llarg termini.

CorreosLabs és el punt de trobada entre la innovació i l’emprenedoria, on una gran comunitat d’emprenedors, empreses emergents i col·laboradors es fusiona amb la nostra extensa trajectòria per crear nous productes i serveis tant per a Correos com per a la societat.

La principal iniciativa de CorreosLabs ha estat el Reto Lehnica, on empreses emergents seleccionades han desenvolupat proves de concepte juntament amb Correos. Un projecte que els ha permès créixer professionalment i empresarialment gràcies a un programa de suport dissenyat a la seva mida, tutoritzat per professionals de Correos que han impulsat i han orientat les iniciatives de cada empresa emergent dins de la corporació. A més, les empreses emergents han comptat amb tots els serveis de l’espai de cotreball de CorreosLabs, formació especialitzada, així com amb 30.000€ aportats a cada projecte.

I això no és tot. En la nostra aposta per mantenir una relació a llarg termini amb les empreses emergents, hem decidit convertir-nos en els seus inversors, depenent dels resultats de les proves de concepte i del potencial de col·laboració.

Així que, si tens una empresa emergent i t’agradaria col·laborar amb Correos, et volem conèixer! Et podem ajudar a desenvolupar el teu negoci.