Pantalles de promoció en Oficines

Augmenta la visibilitat de la teva marca per tot el territori nacional gràcies a les més de 1.300 Pantalles de promoció instal·lades a les nostres oficines.

Indica’ns la data d’inici i la durada de la teva campanya, i tria les pantalles o oficines en les quals vols que es mostri el teu anunci.
Si estàs satisfet amb la nostra oferta, accepta-la i firma les condicions del servei.
Gairebé llestos! Envia’ns el teu anunci i arriba a milions de persones per tot Espanya.

Informació del producte

Descripció

La publicitat en pantalles digitals personalitzada ha arribat per quedar-se. Invertir el teu pressupost publicitari de forma segmentada t’ajuda a rendibilitzar els teus esforços i a multiplicar els impactes del teu negoci.

A Correos ho sabem i volem ajudar-te a arribar cada dia més lluny. Per això, posem a la teva disposició la nostra xarxa de pantalles digitals en oficines perquè puguis promocionar la teva marca a la localitat o localitats que més t’interessin.

Comptem amb més de 1.300 pantalles digitals amb les quals impactar a al voltant de 88 milions de persones si contractes tota la nostra flota.

Per cada campanya i creativitat pots contractar com a màxim 4 repeticions per pantalla, l’equivalent al 33 % de la quota d’emissió.

A més, et donem l’oportunitat d’allotjar els formats de publicitat digital del contingut que prefereixis a les nostres pantalles. Des de fotografies estàtiques, fins a vídeos que aportin dinamisme i cridin l’atenció de les persones que acudeixen diàriament a les nostres oficines, tu decideixes què és el millor per impulsar el teu negoci.

Només amb el llançament d’una campanya pots avaluar el benefici dels panells digitals promocionals per a comunicació, gràcies al mesurament dels resultats. D’aquesta manera, optimitzar la següent campanya i conèixer el poder de penetració de la teva marca i negoci serà molt senzill.

Finalment, imagina que durant una espera de 5 minuts, en 2 d’ells els teus clients deixen de mirar les pantalles dels seus mòbils per fer atenció a la teva marca. Això és el que en Correos t’oferim amb la Promoció de Publicitat en Pantalles. 

Àrea d’impacte

La nostra xarxa de pantalles està repartida per tot el territori nacional espanyol

Comptem amb 1340 pantalles llestes per al teu negoci, repartides en les nostres més de 870 oficines perquè el teu missatge assoleixi el públic que desitges. 

El millor? Podràs segmentar les teves campanyes responent a un gran ventall de variables com l’àmbit d’actuació, la localització geogràfica o d’afluència d’usuaris concrets.

Personalització

La campanya perfecta no existeix, o sí? A Correos creiem que el que no es pot mesurar no es pot millorar. Però, per a això primer cal llançar les campanyes que gràcies a la teva experiència saps que funcionaran.

Amb tu, adaptem de manera personalitzada cada una de les campanyes per als anuncis en pantalles i un pla de mitjans perquè resolgui les necessitats del teu negoci. També t’aconsellem sobre l’àmbit d’actuació i les Oficines amb més afluència de públic per aconseguir que la teva inversió estigui ben dirigida i sigui rendible i efectiva. 

Quant a les variables de segmentació que podràs triar, t’ho posem molt fàcil. Tu decidiràs l’àmbit d’actuació, la localització geogràfica o d’afluència d’usuaris concrets.

Requisits de contractació

Requisits legals i de marca

Dels tipus de suports promocionals, el de Correos compleix les restriccions d’emissió establertes per complir els requisits propis de marca i els establerts al marc legal publicitari espanyol.

Requisits logístics

Has de tenir en compte tots els formats de publicitat digital admesos, d’imatge i vídeo, perquè els teus anuncis no presentin cap problema de compatibilitat:

  • Formats d’imatge admesos: JPG, JPEG i PNG.
  • Formats de vídeo admesos: MP4, MOV, FLV, WMV, MPG, AVI, M2V, M4V, DIVX.

Preu

Consulta’ns la teva campanya sense compromís a qualsevol de les nostres oficines, valorarem el tipus de pantalla, l’orientació i el nombre de repeticions que triïs per al teu anunci.