Política de privacitat de l’aplicació mòbil de Correos

Aquest avís legal estableix les condicions generals d’ús de l’app Correos que la Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA, SME (d’ara endavant, Correos), amb CIF A83052407, posa a disposició dels usuaris en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Acceptació

L’accés a l’aplicació Correos atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves, per part de l’usuari, de totes i cadascuna de les condicions incloses en aquest Avís legal.

A aquest efecte, l’aplicació requerirà l’usuari, abans de la seva primera utilització, l’acceptació plena i expressa de les condicions d’ús. El contingut d’aquest avís legal pot patir modificacions, per la qual cosa la seva acceptació per part de l’usuari serà respecte de la versió de l’avís legal publicat per Correos en el moment en què l’usuari accedeixi a l’aplicació Correos.

Per mitjà de l’acceptació d’aquestes Condicions d’ús, l’usuari manifesta:

  • Que ha llegit, entén i comprèn el que s’exposa en aquest Avís legal.
  • Que assumeix les obligacions que disposa aquest Avís legal.
  • Que és major d’edat i té la capacitat legal suficient per utilitzar el servei descrit.

En cas que no estigui d’acord amb tot o amb part d’aquestes Condicions generals d’ús, l’usuari s’ha d’abstenir d’utilitzar el servei

Condicions generals d’ús i política de privacitat de l’aplicació mòbil Correos