Tramesa d’ofertes i promocions de productes i serveis de Correos

Tramesa d’ofertes i promocions de productes i serveis de Correos:

En cas que presteu el vostre consentiment, Correos us podrà remetre, per qualsevol canal electrònic o no electrònic, informació comercial relacionada amb la prestació, la millora i l’actualització dels nostres productes i serveis, noves tarifes i descomptes.

Aquesta informació comercial podrà ser genèrica o personalitzada. En aquest darrer supòsit implicarà el tractament previ de les vostres dades amb l’objectiu de poder procedir al vostre perfilat i carterització, determinar gustos, preferències i necessitats i, partint d’això, identificar les ofertes que us puguin resultar més interessants.

En qualsevol moment, podreu revocar de manera gratuïta el vostre consentiment i no rebre noves ofertes i promocions indicant-ho a través de correu postal a l’adreça abans indicada o per correu electrònic a l’adreça derechos.protecciondatos.correos@correos.com o a través del nostre servei d’Atenció al Client. Així mateix, en tota comunicació comercial electrònica se us informarà, novament, del vostre dret a revocar el consentiment