Targeta Correos Prepago

Les teves compres segures i les teves despeses sota control.

Des de

6€

EN VULL UNA
Targeta Correos Prepago Des de 6€ EN VULL UNA
Demana la teva targeta des de EN VULL UNA i te l’enviem en una setmana, o emporta-te-la al moment des d’una oficina de Correos. Per només 6€! Simplement facilita’ns les teves dades i activa-la per SMS.
Paga fàcilment en comerços de tot el món sense necessitat d’aportar dades de targetes associades a comptes bancaris.
Retira efectiu: a qualsevol caixer de les xarxes principals, tant d’Espanya com de l’estranger, i a totes les oficines de Correos.
Transferència de fons: a una altra Targeta Correos Prepago de manera senzilla i immediata, en qualsevol moment i lloc des del web o l’app.

Informació del producte

Descripció

La Targeta Correos Prepago és l’opció més segura per comprar en línia o en milions de comerços de tot el món, portar-la en els teus viatges i controlar la teva despesa:

  • Sense quotes de manteniment: les compres en euros no tenen costos.
  • Gestions a l’instant: consulta els teus moviments o el saldo disponible, recarrega la teva targeta o envia diners i bloqueja-la quan vulguis a través de l’app*, del nostre web o des de qualsevol oficina de Correos. 

Detalls

Les teves Targetes Prepago de Correos no estan associades a cap compte bancari, són targetes Mastercard. Per això, la funcionalitat de les nostres targetes és la mateixa que la de la teva entitat bancària, però amb la seguretat de limitar el seu ús al saldo que prèviament s’hi hagi carregat. 

Targeta Correos Prepago

  • Tarifa: 6€ (IVA inclòs).
  • Recàrrega mínima: des de 10€.
  • Recàrrega màxima diària: fins a 5.000€.
  • Múltiples recàrregues.