Targeta Correos Prepago

Les teves compres segures i les teves despeses sota control.

Des de

6 €

EN VULL UNA LA MEVA TARGETA
Targeta Correos Prepago Des de 6 € EN VULL UNA
Demana-la en línia i rep-la a casa, o des d’una oficina de Correos i emporta-te-la al moment. Facilita’ns les teves dades i activa-la per l’app o pel web configurant el teu PIN.
Paga fàcilment sense haver d’aportar dades de targetes associades a comptes bancaris. Les teves transaccions en línia seran més segures que mai!
Retira efectiu a qualsevol caixer de les xarxes principals, tant d’Espanya com de l’estranger, i a totes les oficines de Correos.
Fes qualsevol compra o pagament en línia a qualsevol comerç dels més de 37 milions que accepten Mastercard® arreu del món.

Informació del producte

Descripció

La Targeta Correos Prepago és l’opció més segura per comprar en línia o en milions de comerços de tot el món, emportar-te-la quan viatges i controlar la teva despesa:

  • Sense quotes de manteniment*: les compres en euros no tenen costos.
  • Gestions a l’instant: consulta els teus moviments o el saldo disponible, recarrega la targeta o envia diners i bloqueja-la quan vulguis a través de l’app, del nostre web o des de qualsevol oficina de Correos.

 

* Comissió de manteniment només per a targetes inactives.

Detalls

Les teves Targetes Prepago de Correos no estan associades a cap banc, són targetes Mastercard. Per això, la funcionalitat de les nostres targetes és la mateixa que la de la teva entitat bancària, però amb la seguretat de limitar el seu ús al saldo que prèviament s’hi hagi carregat. 

Targeta Correos Prepago

  • Tarifa: 6 € (IVA inclòs).
  • Recàrrega mínima: des de 10€.
  • Recàrrega màxima diària: fins a 1.000€.
  • Múltiples recàrregues.