Segells

Els segells de Correos com a segell d’identitat, per a enviaments i per col·leccionar.

Des de

0,82 €

HO VULL
Segells Des de 0,82 € HO VULL

Informació del producte

Descripció

Troba el teu segell perfecte (Tu Sello Perfecto) a Correos, a qualsevol de les nostres oficines o a través de la nostra Botiga electrònica.

Oferim una gran varietat de formats i tarifes per ajustar-nos a tots els teus enviaments, tant si són nacionals com internacionals. 

A més, disposem de dissenys únics i originals que faran que la teva col·lecció sigui la més especial. Històrics, emblemàtics, de reconeguts personatges d’animació o de les teves pel·lícules preferides... tant és com sigui la teva col·lecció, nosaltres la completem. 

Formats

Segell.- Un sol segell per emissió, és el més comú.

Full bloc.- És una superfície de paper il·lustrada en la qual apareixen un o més segells, amb el seu corresponent valor de franqueig, diferents mesures i sistemes d’impressió. Suposa una manera encertada d’agrupar segells d’un mateix tema i és l’alternativa per mostrar personatges vius en l’entorn del segell.

Plec Premium.- Peces filatèliques singulars que enriqueixen la varietat, l’originalitat i la qualitat de les emissions filatèliques. Des de l'any 2014.

  • Plecs d’entre 12 i 20 segells amb un disseny i una impressió singulars.
  • Motius i il·lustracions que inclouen la totalitat del plec i al·lusius a la temàtica dels segells.
  • Inclouen citacions literàries o textos descriptius.

Miniplec.- Conté diversos segells commemoratius d’Espanya o Andorra, en un petit full als marges del qual s'integren motius de l'emissió.

Carnet.- Forma de presentació dels segells en petits blocs o fulls, amb unes tapes o envasos protectors, que en faciliten tant la conservació com la venda en màquines expenedores.

Preu

Correos ven emissions de segells de l’any actual més els dos anys anteriors.

Tarifa A: 0,82 €. Per a carta nacional normalitzada fins a 20 g.

Tarifa A2 -  0,92 €. Per a carta nacional ordinària de 20 a 50 g.

Tarifa B: 1,70 €. Per a carta internacional Europa ordinària fins a 20 g.

Tarifa C: 1,75 €. Per a carta internacional resta del món -excepte als EUA, el Canadà, el Japó, Austràlia, Nova Zelanda y Rússia- ordinària fins a 20 g.

Tarifa D: 2,10 €. Per a carta internacional als EUA, el Canadà, el Japó, Austràlia, Nova Zelanda y Rússia, ordinària fins a 20 g.