Torna amb Citypaq

Ara, amb Citypaq pots fer moltes més coses. No t’esperis als taulells de les nostres oficines per tramitar les devolucions. Als nostres armariets intel·ligents podràs tornar les trameses d’una manera més fàcil, ràpida i àgil.

Com puc fer una devolució amb Citypaq?

Tornar amb Citypaq és molt fàcil. Hi ha dues maneres de fer-ho:

Sense reserva prèvia d’espai en un armariet

En aquest cas, només cal que vagis a un dels nostres Citypaq repartits per la teva ciutat i facis la devolució seguint els passos següents:

Sol·licita la devolució amb Correos a la botiga on vas fer la compra i et donaran el codi de devolució. 
Ves a un dels nostres armariets intel·ligents i introdueix-hi el codi que et va proporcionar la botiga. 
Tria la mida de l’espai que necessites per a la devolució i s’obrirà un dels armariets lliures. Deixa-hi el paquet.
Recorda! Nosaltres ens encarreguem d’imprimir i enganxar l’etiqueta amb les teves dades i les del destinatari.
Llestos! La teva devolució ja està en marxa i no cal que facis cap altra gestió. Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Reservant prèviament un armariet a través de la nostra app

Si prefereixes deixar-ho tot lligat abans d’anar a dipositar la devolució, també pots reservar per assegurar-te que disposarem d’un espai lliure al Citypaq que triïs:

Sol·licita la devolució a través de Correos a la botiga on vas fer la compra i et donaran el codi de dipòsit a citypaq. 
Entra a l’app de Correos, accedeix a l’opció Devolució de Citypaq. Introdueix el localitzador de tramesa i selecciona on fer la teva devolució d’entre totes les taquilles repartides per la teva ciutat.
Indica la mida del paquet perquè et reservem l’espai d’armariet adequat. Rebràs un codi de dipòsit per fer la devolució.
Acudeix al teu armariet Citypaq favorit i introdueix el codi de dipòsit. Després, s’obrirà el buit assignat perquè hi deixis el paquet.
Recorda! Nosaltres ens encarreguem d’imprimir i enganxar l’etiqueta amb les teves dades i les del destinatari per posar en marxa la devolució.

No te n’oblidis! Si no pots imprimir l’etiqueta de la devolució, a Correos ho fem per tu. Només cal que deixis el paquet a l’armariet assignat i nosaltres imprimirem i enganxarem l’etiqueta de devolució. Fàcil, oi?

I no només això, amb Citypaq pots dipositar tota mena de trameses de paqueteria nacional. Només has de disposar d’un codi de tramesa i triar l’armariet Citypaq que millor s’hi adapti.

Descarrega l’app de Correos

Gaudeix d’una nova experiència, amb un cercador únic en el qual podràs realitzar el seguiment de la teva tramesa, buscar una oficina, un Citypaq o bústia en una adreça concreta i fins i tot buscar un codi postal.

Encara tens dubtes sobre Citypaq?

915 197 197 / 900 400 004

De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 i dissabtes de 9:00 a 13:00 (excepte els dies festius).