Torna amb Citypaq

Fes devolucions a través de la nostra xarxa Citypaq sense haver d’estar registrat.

Sol·licita a la botiga electrònica de fer la devolució per Correos. La botiga on vas fer la compra et proporcionarà un codi de devolució vàlid, sempre que tingui contracte amb Correos.

Selecciona la mida del paquet, d’aquesta manera et podrem assignar un espai d’acord amb la mida de la teva devolució a l’armariet que has triat prèviament. Per determinar correctament les mesures del paquet, no t’oblidis d’embalar-lo abans; et mostrarem objectes de referència per orientar-te sobre cada mida. Et proporcionarem el codi d’obertura de l’espai on has de deixar el paquet.

Arriba’t al teu Citypaq i diposita’l. Introdueix el codi d’obertura manualment a la pantalla de l’armariet; s’obrirà l’espai assignat on podràs deixar el paquet. Llestos! La teva devolució ja estarà en marxa!

Si ho prefereixes, pots fer les devolucions amb Citypaq com a usuari registrat en el web o l’app de Citypaq. A més a més, podràs dur a terme un seguiment de la devolució i disposar del codi d’obertura de l’espai seleccionat.

Descarrega ara mateix l’app de Citypaq:

Como las llaves de tu taquilla, pero digital. Sigue la pista a tu paquete sin preocuparte por nada, nosotros te avisamos cuando esté listo para recoger.

Encara tens dubtes sobre Citypaq?

915 197 197 / 900 400 004

De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 i dissabtes de 9:00 a 13:00 (excepte els dies festius).

info@correosecommerce.com

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 hores