Paq Bicicleta

A Correos ens encarreguem de transportar la teva bicicleta perquè qualsevol estada vagi sobre rodes. Viatjar amb la teva bici ja és possible!

Des de

48,05 €

Apropa’t a la teva oficina més propera i demana’ns el Paq Bicicleta. 
Introdueix la teva bicicleta a l’embalatge especial que hem dissenyat a Correos. 
Recull-la a l’oficina que t’indiquem. T’avisarem quan estigui disponible. 

Informació del producte

Descripció

Sabem que fins ara portar la teva bicicleta com a acompanyant en els teus viatges ha estat una missió gairebé impossible. Però... Correos posa fi a tots els teus problemes! Sí, hem dissenyat el Paq Bicicleta, l’opció més còmoda per viatjar amb la teva bici. La portem al destí que triïs i la guardem a l’oficina de destinació durant 15 dies. Et garantim la seguretat del teu estimat vehicle de dues rodes fins al vostre retrobament: aquest servei inclou una assegurança de 300 €. 

Molt important! Si la teva oficina més propera és petita, et recomanem que hi vagis uns quants dies abans per assegurar-te que disposen de l’embalatge especial el dia que hi dipositis la bicicleta. 

En 3 dies podràs recollir-la a qualsevol altre punt del territori nacional! En cas que la teva aventura sigui internacional, la tindràs a la teva disposició en un termini de 2 a 4 dies a l’oficina del país que ens indiquis. 

I… si parlem d’aventures, llavors parlem del Camí de Sant Jaume. Aquesta és una experiència única que molts valents decideixen emprendre amb bicicleta. Per a ells també és el nostre Paq Bicicleta

Si aquest any fas el Camí, només hauràs de preocupar-te de pedalar, a Correos ens encarreguem d’enviar la teva bici des de la teva oficina més propera fins al punt d’inici de la teva aventura, i de recollir-la quan arribis al final del Camí per emportar-te-la a casa.

Detall d’enviament

Embalatge especial: 150 x 30 x 90 cm

Màxim 20 kg

Garanties i terminis de lliurament

Lliurem el teu enviament al més ràpid que puguem

  • Nacional: 3 dies.
  • Europa: de 2 a 4 dies.
  • Resta de destinacions: depèn del país.

Preu

Consulta la teva tarifa aquí o a les oficines de Correos.