Paq Maleta

Viatjar amb equipatge està passat de moda. Ara amb Correos les teves maletes van directes a les vacances i tornen a casa sense necessitat que les carreguis.

Apropa’t a qualsevol de les nostres oficines i contracta el Paq Maleta. 
Diposita el teu equipatge en qualsevol de les nostres sucursals, en la nostra consigna de la T4 o sol·licita que te'l recullin a domicili.
Enganxa les etiquetes que et facilitem a cada una de les maletes per transportar i conserva el resguard del bitllet. 
Recull el teu equipatge o tria que te l’enviem a casa. No t'oblidis el DNI! El necessitem per lliurar-te l'equipatge. 

Informació del producte

Descripció

Les vacances són per desconnectar i divertir-se. Ja tens prou feina per fer les maletes com per, a més, haver de carregar-les fins al destí. Alguna vegada has pensat començar el teu viatge només amb l’imprescindible? A Correos fem realitat el teu somni amb el “Paq Maleta”! 

 Aquest servei és l’opció més còmoda per anar-te'n de viatge: et portem les teves maletes on vulguis, amb cobertura a tot el territori nacional peninsular i les Balears. Puja al cotxe, al tren o a l’avió sense preocupacions. Portar les teves maletes a sobre és cosa del passat.

Et proposem un procés molt senzill! Recollim el teu equipatge on ens indiquis o, si ho prefereixes, pots dipositar-lo a qualsevol de les nostres oficines. El lliurem en 24 hores si el trajecte és entre capitals de província amb connexions més freqüents, o en 48 hores a la resta de destins peninsulars.

Detall d’enviament

El servei “Paq Maleta” et permet enviar fins a 5 unitats d'equipatge per tramesa amb un pes màxim per maleta de 25 kg. Important! Disposes de 230 destins nacionals als quals podràs enviar el teu equipatge.

A l’hora de l’admissió i la recollida del teu equipatge, només hauràs d’identificar-te presentant el teu DNI, resguard de la Policia del DNI, Passaport o Targeta de Residència. 

Vols que una altra persona reculli les teves pertinences?

En aquest cas, la persona encarregada de recollir l’equipatge al teu lloc haurà de presentar una autorització signada que inclogui les teves dades personals i les seves, juntament amb una fotocòpia del teu DNI.

Preu

Consulta'n el preu a les nostres oficines de Correos.