Paquete Azul

Enviament de paqueteria amb lliurament al domicili.

Des de

15,60 €

ENVIAR
Paquete Azul Des de 15,60 € ENVIAR

Serveis addicionals

Reemborsament

Rep el cobrament dels teus enviaments de manera més segura, senzilla i fiable. Des de Correos et reemborsem la quantitat abonada prèviament pel destinatari i que apareix en l’enviament.

Valor declarat

Aplicable a cada tramesa, es calcula com un percentatge del valor de la mercaderia. 
MÉS INFO

Avís de Rebut

Confirmació de lliurament per escrit, de manera que quedi constància de quan i qui va rebre l’enviament.

Veure els països de destinació
Selecciona ENVIAR i registra prèviament les teves trameses de manera online per agilitar el procés o visita’ns en alguna de les nostres oficines.
Indica quin tipus de tramesa vols fer, completa les dades i si hi vols incloure algun servei afegit.
Fes el pagament amb targeta bancària, PayPal o a través de les nostres oficines.
Imprimeix les etiquetes que identifiquen els paquets i porta’ls a una de les nostres oficines de Correos.

Informació del producte

Descripció

El Paquete Azul és la millor opció per a les teves trameses més voluminoses:

 • Màxima seguretat: cada lliurament queda identificat i registrat individualment. Preparat per a trameses amb valor comercial o sense.
 • Amb garanties: lliurament al domicili i sota signatura del destinatari. Si finalment no es pot lliurar, deixarem a la bústia un avís en què s’indicarà l’oficina on es pot recollir durant 15 dies. 
 • Per la teva tranquil·litat: sol·licita el seguiment de la teva tramesa amb el nostre localitzador de trameses o per telèfon.
 • Adaptat a les teves necessitats: disponible per a trameses nacionals i a Andorra de fins a 20 kg.

Detall d’enviament

Tu tries l’embalatge perfecte. Pots comprar un munt de productes a la nostra botiga en línia i a totes les oficines de Correos! 

Això sí, necessitem que la mida s’ajusti a aquestes mesures:

Com a màxim:

 • Caixa: Llargària+Alçària+Amplària= 200 cm, sense que la dimensió més gran superi els 100 cm.
 • Rotllo o tub: la llargària no pot superar els 100 cm i el diàmetre 15 cm.

Com a mínim:

 • Caixa: 14 x 9 cm
 • Rotlle o tub: Llargària + dues vegades el diàmetre = 17 cm, sense que cap dimensió sigui inferior a 10 cm.

Si vols enviar alguna cosa més petita, no et preocupis, només hauràs d’afegir-li una etiqueta de 10 x 7 cm en la qual aparegui l’adreça i el franqueig.

Pes: fins a 20 kg.

Pes volumètric: màxim 50 kg. 

El pes volumètric és el pes d’un paquet, però tenint en compte les seves dimensions. Per calcular les nostres tarifes, les empreses de transport solem utilitzar aquesta mesura en comptes del pes real, perquè no ocupa el mateix transportar 1 kg d’un objecte voluminós que un 1 kg d’un objecte reduït, encara que el pes sigui el mateix.

A Correos apliquem el criteri pes/volum entre 167 kg/m³ en el moment de l’admissió del paquet, seguint la fórmula següent: llarg x alt x ample en cm / 6.000.

Ja només falta que ens diguis on vols que el portem:

 • És important que les teves dades i les del destinatari estiguin en un lloc visible sobre l’embalatge. 
 • Lliurament a domicili sota signatura. Si no es pot lliurar, estarà disponible durant 15 dies a l’oficina més pròxima. 
 • Recorda que pots generar l’etiqueta i pagar la tramesa aquí mateix

Garanties i terminis de lliurament

Si el teu enviament pateix alguna incidència en arribar a la seva destinació, des de Correos t’indemnitzem. Si prefereixes que la compensació sigui cobrada pel destinatari, ens hauràs de presentar una autorització signada.

Sabem que confies en nosaltres i aquesta és la nostra manera d’agrair-t’ho:

Garantías Nacionales
Por deterioro:
 • Plazos para poder formular una incidencia o reclamación: Mínimo 10 días y máximo 4 meses desde la fecha de admisión del envío.
 •  Indemnización: Desde el 27/06/2021 la indemnización será la tarifa abonada multiplicada por 4, más el valor declarado en el caso de haberlo contratado. Anterior a esta fecha, la indemnización era de 23,44 euros más el valor declarado contratado. 
 • En caso de siniestro, se abonará la menor de las siguientes cantidades:
  • Por el valor declarado.
  • Por reposición del objeto extraviado.
  • Por reparación del objeto dañado.
 • Condiciones: es necesario comunicar el  deterioro en el momento de recepción del envío. De lo contrario, consideramos que el envío se ha entregado en buen estado. No podremos admitir reclamación por daño/deterioro o falta de contenido de estos productos si se constata con posterioridad a la entrega.
 • Documentos a aportar: podemos solicitarte fotos del embalaje y del contenido deteriorado, para probar el daño y si el embalaje es adecuado para garantizar la integridad del envío. Durante la admisión, el personal de Correos te puede asesorar sobre cómo preparar tu envío y ofrecerte el embalaje más adecuado.
 • En caso de reclamación de un envío extraviado, deteriorado o con falta de contenido, con seguro o valor declarado, podremos solicitar un documento justificativo del valor de la mercancía, factura de reparación o de reposición.
Por extravío:
 
 • Plazos para poder formular una incidencia o reclamación: Mínimo 10 días y máximo 4 meses desde la fecha de admisión del envío.
 •  Indemnización: Desde el 27/06/2021 la indemnización será la tarifa abonada multiplicada por 4, más el valor declarado en el caso de haberlo contratado. Anterior a esta fecha, la indemnización era de 23,44 euros más el valor declarado contratado. 

Preus

Consulta la teva tarifa aquí o a les oficines de Correos.