Servei especial de paqueteria.

Trameses amb recollida de paquets a domicili. Encara no hem aconseguit superar la velocitat de la llum. Tanmateix, amb el nostre nou Servei especial de paqueteria fem la recollida de paquets a domicili i lliurament urgent on ens diguis. A més de lliuraments ràpids, t’oferim una gestió en què, sens dubte, estalviaràs temps en la tramesa de paquets a domicili.

Tarifes del Servei especial de paqueteria

Fins a 2kg des de 4,02€

Fins a 5kg des de 5,06€

Fins a 10kg des de 6,12€

Fins a 20kg des de 7,38€

Com utilitzar el Servei especial de paqueteria, pas a pas

 

Enviar paquets sense moure’t de casa és tot un luxe. Correos posa a la teva disponibilitat el seu servei de paqueteria a domicili. Ens encarregarem de recollir el paquet, preparar-lo i lliurar-lo on ens diguis. Fes les teves trameses de paqueteria amb Correos!

Gestionar la tramesa de paquets a domicili és més fàcil que mai. Només has de triar la modalitat del servei de tramesa de paqueteria que millor s’adapti a les teves necessitats i en dos passos hauràs acabat el procés d’admissió.

Sona bé, oi? Continua llegint per saber-ne més.

Característiques del Servei especial de paqueteria

Posem a la teva disposició el Servei especial de paqueteria, la solució a les teves necessitats de transport de paqueteria entre particulars:

  • A mida: podràs adaptar les condicions de la tramesa de paquets a domicili a les teves necessitats i a les del destinatari o destinatària. Tu decideixes quan i on arriben les teves comandes. 
  • Amb garanties: ens comprometem a fer dos intents de lliurament de paquets a domicili i sota signatura en el termini garantit. Si no podem lliurar la tramesa, deixarem un avís a la bústia del destinatari indicant l’oficina a la qual podrà anar a recollir-la en un màxim de 15 dies. 
    En cas de no complir els terminis, et tornem la tarifa abonada pel servei.
  • Assegurança a tot risc: tindràs la possibilitat de protegir els teus paquets davant de qualsevol imprevist mitjançant el Valor Declarat, la garantia addicional que et permet assegurar la teva mercaderia fins a un valor màxim de 6.000 €. 
  • Modify: amb aquest servei podràs modificar fàcilment la data i l’adreça de lliurament dels teus paquets des de l’ordinador o el telèfon intel·ligent. D’aquesta manera, les condicions de la tramesa s’ajustaran a tu o a la persona que rebi el paquet en temps real.
    Gràcies a Modify podràs decidir si el destinatari també pot fer-hi canvis i, fins i tot, triar què pot modificar. Aquesta opció està disponible per a totes les trameses nacionals amb lliurament a domicili.
  • Per la teva tranquil·litat: mantén els teus destinataris i destinatàries sempre al corrent de l’estat de les teves trameses. Si inclous les seves dades de contacte en el moment del registre, els enviarem un avís d’arribada del paquet per SMS o correu electrònic.
  • A prop teu: el Servei especial de paqueteria està disponible per a les trameses amb destinació a la Península i les Balears.

Procés de recollida

Ja no cal que et desplacis fins a una de les nostres oficines per dipositar les trameses, amb el Servei especial de paqueteria, ara Correos s’encarrega de recollir-les de manera gratuïta i enviar-les per tu. Com funciona? Molt fàcil, només has d’omplir les dades de l’adreça i del dia en què vols que et recollim la tramesa. Trobaràs l’accés per seleccionar aquesta opció a la casella del primer pas.

Però... No només això! Un cop l’hàgim recollida al domicili de manera gratuïta, ens encarregarem d’imprimir l’etiqueta de tramesa per tu, perquè només t’hagis de preocupar de tenir el paquet a punt.

Important! Recorda que el pes de la tramesa no pot superar els 20 kg.

Admissió en Oficina

Si ho prefereixes, pots admetre el paquet tu mateix a qualsevol oficina dins de la província de l’adreça de remet.

Terminis de lliurament

Els terminis de lliurament són flexibles i variaran en funció dels productes que vulguis enviar.

Important! El Servei especial de paqueteria està disponible per a península, Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Preus

El preu dependrà de la classe de tramesa que hagis triat. La recollida al domicili és gratuïta.