ConnectedLife Pets

Aconsegueix la xapa amb codi QR d’identificació immediata d'animals en cas de pèrdua, que també permet tenir digitalitzades les dades de l’animal, com ara cartilla o passaport.

Preu

17,95 €

COMPRA
ConnectedLife Pets Preu 17,95 € COMPRA

Valors afegits

Abandonament 0

La lluita contra l’abandonament animal que duen a terme les protectores es veuria afavorida en gran manera si s'expandís l'ús d’aquest producte.

Emergències

El teu animal et pot salvar la vida perquè el personal d'emergències pot accedir àgilment a les teves dades en escanejar el codi QR.

Comunitat

A ConnectedLife Pets som més de 250.000 persones que protegim els nostres animals de companyia entre nosaltres. 
Ves a l'oficina de més a la vora i aconsegueix la xapa
Escaneja el codi QR que trobaràs a la xapa
Introdueix el codi PIN que figura al tiquet de compra
Insereix les teves dades i les del teu animal

Informació del producte

Descripció

A ConnectedLife ens preocupem pels nostres. Per això, hem llançat una xapa amb QR que t’ajudarà a trobar el teu millor amic en cas que es perdi. Tan sols escanejant-lo, podràs saber on és el teu animal, i la persona que l'hagi trobat podrà contactar amb tu fàcilment. La teva família sempre estarà identificada i protegida!

Les nostres plaques d’identificació segueixen els estàndards europeus i són recomanades no només per amants dels animals, sinó també per protectores, veterinaris i serveis d’emergències. 

Hauries de saber

Les forces i cossos de seguretat de l’Estat recomanen aquesta eina, ja que en associar un perfil digital al teu compte, el personal d’emergències podrà saber la teva informació i dades mèdiques. 

ConnectedLife Pets és recomanat per centenars de veterinaris, com ara MSD Animal Health.

Més de 100 protectores col·laboren amb ConnectedLife.

Preus

17,95 €

Ves a una de les nostres oficines i aconsegueix la xapa. 

Preguntes freqüents

Què és ConnectedLife?

Societat fundada a Espanya el 2016, formada per experts en gestió, administració i consultoria de tecnologia. Després d’anys de col·laboració amb serveis d’emergències i cossos de seguretat de l’Estat, ConnectedLife ha desenvolupat uns serveis pensats per a emergències, entre els quals hi ha ConnectedLife Pets. 

En què consisteix aquest servei?

Correos i ConnectedLife ofereixen aquest servei amb l’objectiu de protegir i identificar els teus animals immediatament en cas de pèrdua, i que també permet accedir a totes les dades de l’animal, com ara cartilla i passaport, a través de l’escaneig d’un codi QR. 

Quin preu té?

El servei costa 17,95 € a l’any i es pot cancel·lar en qualsevol moment. 

Com activo el servei?

Després de comprar la xapa en línia o a través de les nostres oficines, només has d’escanejar el codi QR, introduir el PIN que figura al tiquet de compra i emplenar les teves dades. Així de senzill!

Puc tenir un únic compte i diverses xapes associades?

Sí! I a més, pots gestionar els animals i les seves dades fàcilment des de l’app.

Quins altres serveis inclou la meva comanda?

A l’app Life mascotas trobaràs diferents serveis que faciliten l’activació del producte i la gestió d'animals. A més, s'actualitzen periòdicament amb l'objectiu de permetre millorar la gestió i adaptar-se a les necessitats dels usuaris. 

Una persona diferent de la que fa la compra pot activar el servei?

Sí. Només cal tenir el codi PIN de sis dígits que consta al tiquet de compra.

Es pot retornar el servei?

Disposaràs de 15 dies des de la compra, sempre que el sobre que conté la xapa no estigui manipulat.