Duplicat del permís de circulació

Sol·licita el duplicat dels teus documents de circulació de la manera més ràpida i senzilla.

Des de

30,10 €

Vine a veure’ns a qualsevol oficina de Correos i sol·licita un duplicat del permís de circulació.
Presenta la documentació necessària per tramitar la teva sol·licitud amb la DGT.
Indica l’adreça a la qual vols que la DGT t’enviï el duplicat del permís de circulació per correu certificat. 
Recull l’Autorització Provisional de Circulació que et facilitem impresa des de la nostra oficina en el moment de la sol·licitud o per correu electrònic.

Informació del producte

Descripció

Amb aquest servei, des de Correos t’oferim la possibilitat de gestionar el duplicat del permís de circulació amb la DGT en cas d’extraviament, deteriorament o sostracció.

Recorda que només es pot sol·licitar a través de les nostres oficines i únicament en els casos que t’indiquem. Per obtenir un duplicat per qualsevol altre motiu que requereixi modificació de dades, del domicili, canvi de servei o per reformes fetes al vehicle, t’hauràs de dirigir a la Direcció Provincial de Trànsit.

És molt important que en el moment de sol·licitar-lo presentis l’original del document oficial d’identificació (DOI) del titular del vehicle.

El DOI és el document oficial que acredita la identitat i, per presentar-lo, és necessari que ens portis una sèrie de documents:

  • DNI o passaport
  • Permís de conduir espanyol
  • Permís de residència, per a estrangers no comunitaris
  • Permís de residència, passaport o document del seu país juntament amb certificat d’inscripció en el Registre Central d’Estrangers, per a estrangers comunitaris.

Si ho sol·licita el titular del vehicle i és una persona física:

  • DOI

El titular del vehicle és una persona jurídica i ho sol·licita el representant o la persona autoritzada de l’empresa:

  • Targeta d’identificació fiscal.
  •  DOI del representant o autoritzat.

El titular del vehicle és una persona física i ho sol·licita una persona que ha estat autoritzada pel titular del vehicle:

  • DOI del titular del vehicle.
  • DOI de l’autoritzat.

Una vegada tinguem tota la documentació necessària, tramitarem la teva sol·licitud i la DGT t’enviarà per correu certificat el duplicat dels teus documents de circulació al domicili que ens indiquis.

A més, a l’oficina de Correos et lliurarem una autorització provisional de circulació amb una validesa de 15 dies naturals.

Preus

El preu d’aquest servei és de 29,90€ (IVA inclòs), dels quals 20,40€ corresponen a la taxa que aplica la DGT al servei i 9,50€ a les despeses de gestió de Correos.