Bústia Digital

Emmagatzema els teus documents digitals i accedeix-hi quan ho necessitis.

HO VULL
Bústia Digital HO VULL

Registra’t a Buzón Digital per començar a rebre documents d’altres empreses
Revisa l’apartat “Subscripcions” i subscriu-te a les que més t’interessin per rebre documentació.
Crea les teves pròpies carpetes personals i puja-hi la documentació important que vulguis consultar en el futur.

Informació del producte

Descripció

La Bústia Digital de Correos és la millor manera d’emmagatzemar els teus documents digitals, ja que hi podràs accedir de manera ràpida i senzilla des de qualsevol dispositiu, quan i on vulguis. Només necessitaràs connexió a internet i les teves claus d’accés.

Es tracta d’un espai segur a Cloud que permet centralitzar les teves comunicacions amb altres usuaris, empreses i administracions públiques adherides al servei, de manera segura i sense risc de rebre spam o comunicacions no desitjades.

Podràs subscriure’t a les empreses que més t’interessin per rebre la documentació electrònica que enviïn, i així evitar els enviaments físics en paper. La teva bústia intel·ligent t’ajudarà a classificar-los en carpetes, de manera automàtica, perquè no hagis de preocupar-te per res.

També et permet crear les teves pròpies carpetes personals per pujar-hi els documents que vulguis conservar i poder consultar-los en qualsevol moment, gràcies al seu motor de cerca amb què podràs localitzar-los de manera ràpida i senzilla. A més, podràs descarregar-los o compartir-los amb altres usuaris de Bústia Digital mitjançant creació d’enllaços, correu electrònic o a través de xarxes socials.

D’altra banda, pròximament la Bústia Digital oferirà la possibilitat de fer comentaris al remitent sobre la documentació rebuda i obrir fils de comunicació entre ambdós, on podràs incloure text i documents adjunts.

S’inclourà la signatura electrònica de documents, perquè puguis tornar signats els contractes o pòlisses que t’enviïn les empreses. Per fer-ho, has de disposar d’un certificat electrònic emès per una oficina de Correos.   

Es permetrà enviar i rebre documentació certificada a través de comunicacions electròniques amb validesa legal.

I es possibilitarà l’enviament de documents de gran mida a administracions públiques adherides, directament des de la teva ubicació i en format electrònic, gràcies a l’opció Pendrive a Cloud. Per acabar el procés has d’anar a una oficina de Correos a formalitzar el pagament i obtenir el teu justificant. 

Preu

El preu del servei bàsic de la Bústia Digital és gratuït. Per a altres funcionalitats, consulta les nostres tarifes.

Hauries de saber

Preguntes freqüents

Quin tipus o format de documents puc guardar?

Tota mena de documents, en qualsevol format (Word, PDF, JPG), independentment del seu origen i amb qualsevol contingut.

Hi ha algun límit de mida o de nombre de documents?

Podràs pujar fins a 25 documents al mes, sempre que la seva mida no superi els 300 MB.

Puc augmentar l’espai disponible per a la meva bústia?

Encara no disposem d’aquesta opció.

Actualment l’espai disponible és de 2 GB per a documents personals, ja que els documents procedents de subscripcions no consumeixen espai.

Quant costa la Bústia Digital?

El servei bàsic és gratuït.

Per a altres funcionalitats, consulta les nostres tarifes.

Puc donar-me de baixa quan vulgui?

Sí. Aquest servei no està subjecte a cap contracte de permanència. 

Té algun cost, la cancel·lació del compte?

No. Aquest servei no està subjecte a cap clàusula econòmica lligada a la permanència.

Com em dono de baixa?

Accedeix a la pestanya Ajuda de l’aplicació, trobaràs un formulari que hauràs d’omplir per iniciar el procés de baixa.

Ens posarem en contacte amb tu per verificar la sol·licitud i procedir a eliminar el teu compte, les dades i tots els documents de la teva bústia.

Deixaré de rebre documents en paper per correu?

Durant el procés de subscripció, cada entitat emissora t’informarà de les condicions que s’apliquen. En alguns casos, les entitats ofereixen l’enviament simultani de documents en paper i a través de la Bústia Digital, mentre que en d’altres deixaran d'enviar documents físics en paper.

Quant de temps estaran disponibles els documents a Mi Buzón?

Sempre que ho necessitis. Tots els arxius i documents emmagatzemats a la teva bústia són de la teva propietat, i només tu podràs eliminar-los.

Com m’assabento que he rebut algun document?

Dins de la bústia, a El meu compte, selecciona Preferències per indicar amb quina periodicitat vols que t’enviem un correu electrònic de notificació sobre els documents rebuts.

Com comunico que no vull rebre més documents d’una entitat?

Al menú de Subscripcions pots tancar la subscripció amb l’entitat que vulguis.

Estan signats, els documents?

Cada entitat emissora decideix el format i contingut dels documents que envia. La Bústia Digital permet enviar i rebre documents, independentment de si estan signats digitalment o no.

Puc comprovar les signatures dels documents?

Per comprovar la signatura digital d’un document hauràs de descarregar-lo al teu ordinador i utilitzar el programa corresponent de comprovació de signatura.

Què passa amb els meus documents si em dono de baixa?

Es bloquejarà la teva bústia i s’eliminarà tant el compte com els documents que conté.  

Abans de sol·licitar la baixa del servei, hauràs de descarregar els documents que vulguis conservar i desar-los al teu ordinador. 

Es pot accedir a Mi Buzón des d’un mòbil o tauleta?

Sí. La Bústia Digital disposa d’una versió web adaptada a telèfons mòbils, a més d’apps natives compatibles amb IOS i Android a les quals es pot accedir des dels Markets oficials App Store i Google Play.