Citypaq

Esperar és cosa de paquets, ara els paquets t’esperen a tu Citypaq és la solució ràpida i senzilla de Correos per recollir, enviar o tornar els teus paquets a través dels nostres armariets intel·ligents. Pots trobar-los a prop del teu domicili, la feina o en llocs de trànsit com ara supermercats, gasolineres o centres comercials. Les teves compres en línia, on i quan vulguis.
Envia, rep i torna paquets: quan vulguis i on vulguis. Sense horaris ni complicacions.
Recull-los quan tu puguis: els teus paquets t’esperaran fins que puguis anar a recollir-los.
A qualsevol lloc: i encara que no hi siguis. Consulta l’estat dels paquets al teu armariet Citypaq.

Armariets intel·ligents de Correos a tot arreu

Sabem que no sempre hi pots ser en el moment i el lloc de lliurament d’un paquet. Situats per tota la ciutat, els armariets Citypaq estan disponibles a qualsevol hora del dia, no hi ha comanda que se’ls resisteixi.

Disponible a moltes botigues en línia

Cada vegada són més els comerços que ofereixen l’opció Citypaq com a punt de recollida; rep a qualsevol zona del país. Tan sols hauràs de triar el Citypaq que tinguis més a prop i esperar que t’avisin que el teu paquet està a punt per recollir.

Envia, rep i torna quan vulguis

Des de qualsevol armariet Citypaq podràs fer les teves pròpies trameses de la manera més còmoda i senzilla, sense haver d’esperar a casa! Sigui quan sigui, sempre serà a temps.

La teva solució preferida

Si la botiga en línia no et dona l’opció de rebre a Citypaq, afegeix com a preferit l’armariet en el qual vulguis rebre el paquet, selecciona Adreça de compres en línia i escriu l’adreça que et donem en comptes de la de casa teva. Nosaltres el portarem al teu Citypaq.

Troba el teu Citypaq

Descarrega ara mateix l’app de Citypaq

Como las llaves de tu taquilla, pero digital. Sigue la pista a tu paquete sin preocuparte por nada, nosotros te avisamos cuando esté listo para recoger.

Com utilitzar Citypaq

Registra’t a Citypaq a través del web o descarregant-te l’app. 
Associa un Citypaq en llocs públics a través del mapa o indicant el codi de dispositiu, si es tracta d’una ubicació privada.
Rep un avís al mòbil mitjançant un SMS o un correu electrònic quan el teu paquet estigui disponible i a punt per recollir.
Recull el paquet quan més et convingui.

Informació del producte

Com rebre

Quan compres en línia pots rebre les trameses a Citypaq de dues maneres diferents:

  • En botigues amb opció de Citypaq: seleccionant directament Citypaq com a modalitat de lliurament. És la manera més senzilla, ja que podràs triar aquesta opció per recollir les compres sense haver-te de registrar.
  • En altres botigues en línia: utilitzant l’adreça de compres en línia. Per obtenir-la, accedeix a la secció Preferits. La trobaràs a l’apartat Utilitza aquest Citypaq per rebre la meva compra de cada un dels teus dispositius. Per a aquesta modalitat, prèviament t’has de registrar en el web o l’app i seleccionar un Citypaq preferit.
    L’ID és un identificador de 8 caràcters que identifica cada usuari i el dispositiu on vol rebre les compres. Per tant, cada Citypaq té assignada una adreça de compres en línia diferent.
    En el procés de compra de la botiga, utilitza aquesta adreça de compres en línia posant aquestes mateixes dades com a destinatari i com a adreça, i tria sempre entrega a domicilio.

Segueix tot el que compres. Quan tinguem el teu paquet, t’informarem en tot moment i podràs fer-ne el seguiment a través del web i l’app, des de la secció Els meus paqs.

Recull les teves compres. T’enviarem un avís amb un codi d’obertura via SMS i correu electrònic quan les compres arribin al teu Citypaq. Si tens l’app descarregada, rebràs també una notificació amb el codi d’obertura.

Com enviar

Accedeix a Citypaq i entra a la teva àrea d’usuari: una vegada allà selecciona Envia. Tria l’opció que prefereixis a Quina classe de tramesa vols fer?, escull l’armariet on vulguis dipositar el paquet i introdueix la referència de la teva tramesa.

Emplena les teves dades i les del destinatari i selecciona la mida del paquet. D’aquesta manera podrem assignar-te un espai d’acord amb la mida de la teva tramesa a l’armariet que hagis seleccionat prèviament. Per determinar correctament les mesures del paquet, no t’oblidis d’embalar-lo abans; et mostrarem objectes de referència per orientar-te sobre cada mida.

Fes el pagament. Rebràs un correu electrònic amb el codi d’obertura del compartiment on has de deixar el paquet. Aquest codi també el tindràs disponible a l’app, a la secció Els meus paqs.

Arriba’t al Citypaq i diposita-hi la teva tramesa. Passa el codi del mòbil pel lector de l’armariet o introdueix-lo manualment. La porta corresponent s’obrirà i podràs deixar-hi el paquet. Quan el carter el reculli, t’avisarem.

Recorda que no cal que escriguis l’adreça del destinatari al paquet perquè ja ho has fet al web. És el carter qui s’encarrega d’etiquetar-lo correctament en recollir-lo. Al seu torn, és important que el paquet estigui embalat degudament per enviar-lo.

Pots enviar a qualsevol punt de la Península, les Balears i les Canàries (els Citypaq de les Canàries no admeten trameses que continguin mercaderies subjectes a tractaments o pagament d’imports duaners). Ceuta i Melilla en queden excloses per l’existència de tràmits duaners.

Com retornar

Sol·licita a la Tienda Online de fer la devolució per Correos. La botiga on vas fer la compra et proporcionarà un codi de devolució vàlid, sempre que tingui contracte amb Correos.

Accedeix a Citypaq.es i entra a Devolucions. Fes clic a Inicia devolució i indica l’armariet on vols deixar el paquet per retornar. Introdueix el codi de devolució que t’ha facilitat la botiga.

Selecciona la mida del paquet, d’aquesta manera et podrem assignar un espai d’acord amb la mida de la teva devolució a l’armariet que has triat prèviament. Per determinar correctament les mesures del paquet, no t’oblidis d’embalar-lo abans; et mostrarem objectes de referència per orientar-te sobre cada mida. Et proporcionarem el codi d’obertura de l’espai on has de deixar el paquet.

Arriba’t al teu Citypaq i diposita’l. Introdueix el codi d’obertura manualment a la pantalla de l’armariet; s’obrirà l’espai assignat on podràs deixar el paquet. Llestos! La teva devolució ja estarà en marxa!

Si ho prefereixes, pots fer les devolucions amb Citypaq com a usuari registrat en el web o l’app de Citypaq. A més a més, podràs dur a terme un seguiment de la devolució i disposar del codi d’obertura de l’espai seleccionat.

TORNA EL PAQUET

Encara tens dubtes sobre Citypaq?

915 197 197

De dilluns a divendres, de 8.00 a 20.00 h, i dissabtes, de 9.00 a 13.00 h (excepte els dies festius).

Formulari de contacte

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 hores.

Preguntes freqüents

¿Cómo me registro?

Selecciona el botón Regístrate" que está en la parte superior de la web y rellena tus datos. Recuerda que para poder disfrutar de todas las ventajas de Citypaq debes tener asociado al menos un dispositivo.

¿Cómo me asocio un Citypaq?

Para asociar un dispositivo Citypaq privado debes introducir su código en la sección “Favoritos”. El código se encuentra en la parte superior derecha de la pantalla del terminal.

Para asociar un Citypaq público sólo tienes que localizarlo en el mapa, seleccionarlo y añadirlo a tus favoritos.

¿Cómo viaja mi paquete si no pongo mi nombre como destinatario?

Cada uno de tus terminales asociados lleva incorporado un código ID que te identifica tengo a ti como al dispositivo, lo que nos permite saber dónde realizar la entrega y la persona que lo va a recoger.

Ese código alfabético es único y diferente para cada dispositivo asociado.

¿Qué ocurre con mi envío si no lo lleva Correos?

Los paquetes pueden ser entregados por cualquier operador en Citypaq siempre que tengan un contrato previo con Correos.

Actualmente CorreosExpress ya puede entregar en Citypaq.

¿Cuándo llegará Citypaq a mi ciudad?

En nuestra web iremos publicando las nuevas localizaciones de este servicio en las diferentes ciudades españolas.

Además, a través de nuestro localizador de Citypaq podrás comprobar si ya ha llegado a tu localidad.

¿Cómo puedo saber dónde hay un Citypaq?

Consultando el localizador de Citypaq, podrás ver en un mapa la ubicación de todos nuestros dispositivos.

¿Dónde encuentro el código de mi Citypaq?

En la parte superior derecha de la pantalla del terminal.

¿Y qué ocurre si he cerrado la puerta y me he dejado algún objeto personal dentro?

Podrás volver a abrir el cajón del dispositivo durante un periodo de 5 minutos y usando el mismo código.

¿Cuántos días como máximo podrá estar mi paquete dentro de Citypaq?

Te avisaremos por SMS o email cuando tu envío esté disponible en el Citypaq que hayas elegido y dispondrás de 5 días para recogerlo.

Si tu envío ha caducado y ha sido entregado por Correos, te enviaremos un SMS y notificación push para informarte de que podrás recogerlo durante un plazo de 15 días en la oficina más cercana al dispositivo.

¿Cómo envío un paquete desde Citypaq?

Selecciona la opción "Enviar", introduce tus datos y los del destinatario e indícanos las dimensiones del paquete, te enviaremos un email con el código de apertura del Citypaq donde podrás depositarlo. También podrás consultar este código en la app, en la sección “Mis Paqs”.

Pasa el código de tu móvil por el lector de la máquina o introdúcelo de forma manual, se abrirá la puerta correspondiente y podrás dejar tu paquete. Una vez lo haya recogido el cartero te avisaremos.

Recuerda que no es necesario que escribas la dirección del destinatario en tu paquete, el cartero se encargará de etiquetarlo correctamente al recogerlo con los datos que facilitaste a través de la web. Solo debes asegurarte de que el paquete esté debidamente embalado para su envío.

¿Desde dónde puedo enviar un paquete?

Desde todas partes y a cualquier punto de la península, Baleares y Canarias. Eso sí, recuerda que los Citypaq de Canarias no admiten envíos cuyo contenido de mercancías esté sujeto a tratamientos o pago de importes aduaneros.

Además, Canarias, Ceuta y Melilla quedan excluidas por la existencia de trámites aduaneros.

¿Qué es una tienda asociada?

Son tiendas online que están asociadas al servicio Citypaq y lo ofrecen como una opción más de envío en el proceso de compra. Simplemente tendrás que seleccionar esta opción, introducir tu usuario del servicio Citypaq y confirmar el dispositivo donde quieres recibir tu pedido.

¿Dónde puedo comprar?

Además de las tiendas asociadas, puedes comprar en todas aquellas que se encuentren dentro de la Unión Europea, salvo las que pertenezcan a territorios con régimen fiscal distinto al IVA.

Entre estas excepciones están también Ceuta, Melilla y Canarias debido a las necesidades de trámites aduaneros.

¿Qué es la dirección de compra online?

Es la dirección que te facilitaremos para poder comprar online en cualquiera de las tiendas no asociadas, siempre que se encuentre dentro de los territorios permitidos.

Una vez registrado en el servicio, en la sección de "Favoritos" aparecerá una "Dirección de Compras online" para cada terminal que tengas incluido.

En el proceso de compra de las tiendas online utiliza esta dirección como si se tratara de la de tu domicilio, poniendo los datos que te facilitamos.