Apartado postal

Per a les teves trameses postals sense necessitat de domicili.

Des de

38,10 €

Serveis addicionals

Lliurament a domicili

Segons acord i depenent del lloc, horari de lliurament, quantitat, pes i classe de tramesa o volum de la remesa. Podràs sol·licitar aquest servei amb tots els productes que no l’inclouen. 
Vine a veure’ns a qualsevol de les nostres oficines i demana’ns de contractar un Apartado postal.
Facilita’ns les dades del titular. Pots afegir-hi fins a un màxim de 5 persones autoritzades, tant físiques com jurídiques.
Rep les teves trameses a Correos facilitant únicament el número de l’apartat. Garantim el secret de la seva titularitat.

Informació del producte

Descripció

Amb el nostre servei d’Apartado postal podràs rebre la correspondència a qualsevol localitat sense necessitat de tenir-hi domicili o empadronament. T’assignem un dels nostres casellers tancats perquè puguis recollir les trameses quan vulguis, sempre dins de l’horari de l’oficina on estigui ubicat, o pots triar que te l’enviem al teu domicili.

Quan el volum, la mida o la naturalesa de les trameses ho exigeixi, la correspondència es dipositarà a l’interior de les oficines i deixarem un avís a la bústia de l’apartat perquè qualsevol dels titulars passi per finestreta per recollir-la.

Garantim el secret de la titularitat de l’apartat, de manera que no cal que figuri el nom de cap titular a l’adreça de la tramesa, n’hi ha prou amb el número d’apartat. 

Preu

Consulta la teva tarifa aquí o a les oficines de Correos.