Bústia de vacances

Gaudeix de les vacances i oblida’t de les teves trameses; a Correos, se sentiran com a casa.

Des de

14,24 €

HO VULL
Bústia de vacances Des de 14,24 € HO VULL

Com contractar-ho en línia

Omple el formulari de subscripció online o vine a qualsevol de les nostres oficines i completa’l allà contractant la Bústia de vacances.
Adjunta el DNI de cada un dels titulars i autoritzats a utilitzar el servei.
Fes el pagament amb targeta bancària o PayPal.

Informació del producte

Descripció

Fes aquest viatge que tant desitges i desconnecta’t de tot. Amb la nostra Bústia de vacances podràs gaudir d’uns dies lliures sense preocupar-te per res, ja que des de Correos ens encarreguem de guardar-te totes les trameses fins que tornis:

  • Per a tu i els teus: inclou a la mateixa Bústia de vacances fins a sis titulars diferents que resideixin al mateix domicili, sense cost addicional per persona. 
  • Per a la teva tranquil·litat: guardem tant els teus enviaments ordinaris com els avisos d’arribada dels certificats. A més, amb el servei gratuït d’avisos per SMS, t’avisarem quan tinguis un enviament registrat a la teva bústia perquè puguis recollir-lo dins del termini. 
  • Ajustat a les teves necessitats: aquest servei pot contractar-se en qualsevol de les nostres oficines i en línia, des d’1 fins a 14 setmanes.
  • Adaptat a tu: tu decideixes quan comença el servei. Això sí, necessitem que sigui almenys 72 hores després de la contractació per gestionar l’activació correctament.
  • Més pràctic: es poden fer retirades ocasionals dels enviaments mentre el servei està disponible.
  • Màxima comoditat: quan acabi el servei, tria si et portem les trameses a casa o si prefereixes recollir-les a l’oficina de Correos en la qual hi hagi la teva bústia. 
Formulari de sol·licitud

Garanties

Amb totes les garanties que oferim des de Correos, assegurem la màxima confidencialitat i seguretat dels enviaments dipositats a la Bústia.

Preus

Consulta el preu de la teua Bústia de vacances i no esperis més per gaudir-ne.