Màquina d’autoservici

Fer cua per a enviar una cosa? Això ja pertany al passat. Ara tu mateix pots fer de manera autònoma l’enviament dels teus paquets dins de la Península i les Illes Balears. 

Tu t’entens i t’ho envies sol, com vullgues i sense presses. 

Continua llegint per a saber com fer-ho:

 

Col·loca el paquet a la bàscula.

Elegix el tipus d’enviament que vols fer.

Ompli i confirma les dades del remitent i del destinatari.

Fes el pagament.

Arreplega l’etiqueta que et donarem i enganxa-la en un lloc visible de l’enviament.

Ves a la bústia, llig el codi del teu enviament i deixa’l. Tot a punt!

Què necessite per a fer els enviaments en les màquines d’autoservici?

És molt fàcil! Només has de portar l’enviament (sempre que l’envies dins de l’àmbit nacional) i elegir el termini d’entrega que millor s’adapte a tu: 24, 48 o 72 hores. Després, ens encarregarem de la resta perquè el teu paquet arribe a temps.

Quins enviaments puc fer en les màquines d’autoservici?

Pots fer qualsevol enviament de paqueteria en les modalitats Paq Premium i Paq Estándar. Important! Esta modalitat d’admissió no admet servicis addicionals com ara reemborsament o justificant de recepció.

Puc fer enviaments amb destinació a les Canàries, Ceuta i Melilla?

De moment, no. Com que són enviaments que no tenen el mateix import d’IVA i que pertanyen a diferents parts del territori duaner, la seua admissió requerix la gestió de tràmits que només podràs fer als nostres taulells.

Puc fer enviaments postals?

Actualment, no és possible fer enviaments postals en les màquines d’autoservici. Pots enviar Paq Premium i Paq Estándar, tot i que continuem treballant per a oferir-te nous servicis en el futur.

Què passa si m’adone que l’enviament és més gros que la bústia que s’obri?

No patisques! Només has d’anar al taulell de l’oficina amb l’enviament perquè una persona del nostre equip d’atenció al client custodie el teu paquet fins que es processe.

Hi ha algun cost extra pel fet de deixar l’enviament en les màquines d’autoservici?

És clar que no! Fer servir l’opció d’autoservici no té cap cost afegit. És una alternativa més que oferim perquè els enviaments siguen més senzills i còmodes.

Què passa si tanque la porta abans de deixar el paquet?

Cap problema! Si passa això, estarem sempre a punt per a ajudar-te. Només has d’avisar algú del nostre equip de l’oficina i t’ajudaran. Tot té solució. 

Quant de temps tarda el meu enviament a ser arreplegat i enviat a la destinació?

Arrepleguem els enviaments de l’autoservici el mateix dia en què es depositen. Recorda que això només és possible si la fas en dies laborables. Si la deposites un dia festiu, l’arreplegarem el dia hàbil següent.

Rebré algun tipus d’informació o justificant en depositar l’enviament?

Per descomptat! En el moment en què l’enviament s’admeta a l’oficina, t’enviarem un justificant al teu correu electrònic.