Decàleg de seguretat

1.     No utilitzes xarxes Wifi públiques o sense autenticació a la lleugera: pots estar exposant les teues dades personals, bancàries o contrasenyes.

2.     Verifica que la connexió a Internet que estàs utilitzant és segura i que no avisa de perills o errors.

3.     Utilitza contrasenyes robustes que continguen lletres, números, símbols, majúscules i minúscules. A més, no les compartisques ni deixes anotades en llocs visibles.

4.     Instal·la les últimes actualitzacions per al teu dispositiu i utilitza sempre programari llicenciat de repositoris oficials.

5.     Desconfia de correus electrònics o SMS que sol·liciten dades personals, moviments bancaris o que provinguen de fonts dubtoses.

6.     No facilites informació confidencial per correu electrònic, SMS o trucada telefònica.

7.     Para atenció als correus que contenen arxius adjunts o executables: mai els òbrigues ni executes sense posar-te en contacte amb l'entitat que suposadament envia el correu.

8.     Ves amb compte amb els enllaços continguts en correus o SMS: passa el ratolí per damunt del link per a verificar a quina adreça et reenvia.

9.     Esborra les galetes del teu ordinador per a no emmagatzemar informació no desitjada. Pots trobar informació sobre com fer-ho ací.

10. No facilites informació personal en RRSS ni realitzes publicacions indicant on estàs passant les teues vacances, on treballes o a quin col·legi van els teus fills.

En definitiva, aplica el sentit comú i sigues previngut: la teua seguretat és el més important. 

Encara tens dubtes?

Atenció personal a les nostres oficines

Si vols atenció presencial, pots anar a qualsevol oficina de Correos.

Tractament de dades

Si tens algun dubte sobre el tractament dades de caràcter personal, escriu-nos.