Fitxers de localització de les Oficines i Citypaq

Les Bases de Dades d’Oficines i Citypaq són fitxers que proporcionen tota la informació sobre la localització i horaris dels nostres punts de lliurament (PUDOpick up dropoff” per les seues sigles en anglés): Les oficines de lliurament de paqueteria i els CityPaq accessibles.

Les Bases de Dades d’Oficines i Citypaq estan disponibles per descàrrega directa en esta pàgina (actualitzades mensualment) i també s’oferixen mitjançant integració amb la teua botiga per Webservice o per intercanvi de fitxers SFTP:

  • Mitjançant integració Webservice, pots localitzar les oficines d’un codi postal concret, d’una província concreta, per distància a unes coordenades geogràfiques i fins i tot pel codi del Citypaq
  • En la integració per intercanvi de fitxers SFTP es deposita una còpia del fitxer acordat prèviament en la ruta assignada al client.

Estos fitxers estan disponibles per separat o unificats:

  • Fitxer d’Oficines elegibles de paqueteria
  • Fitxer de Citypaq
  • Fitxer d’Oficines i Citypaq

En formats xls, csv i txt.

Si encara no eres client, contacta amb el nostre servici d’Atenció al client en el 915 197 197i t’informem sobre com fer-ho.

Descàrrega GRATIS l’última versió del fitxer que més et convinga.

L’equip d’Integracions Comercials estem a la teua disposició en ventaspaqueteria@correos.com per a resoldre els teus dubtes sobre la integració de la Base de Dades d’Oficines i Citypaq.

Descàrrega de fitxers

CityPaq - Abril 2021 Oficines - Abril 2021 Oficines i CitiPaq - Abril 2021