Vendre a Marketplaces

Ven a tot el món a través dels marketplaces més importants i gestiona totes les teues comandes des d’una sola plataforma amb la nostra solució Vendre a Marketplaces

Des de

19,95 €

VULL VENDRE
Vendre a Marketplaces Des de 19,95 € VULL VENDRE

Per què amb Correos

A Correos t’ajudem a gestionar totes les teues comandes als millors marketplaces a escala nacional i internacional, des d’una única plataforma:

Gestiona les teues comandes en un únic punt per tindre-ho tot de manera centralitzada.
Sense necessitat de tindre botiga en línia podràs centralitzar la gestió de les comandes als diferents marketplaces.
Connecta els comptes de venedor de més de 50 marketplaces a nivell nacional i internacional com Amazon, eBay, AliExpress i molts més...
Integrat amb la paqueteria del Grupo Correos.
Genera tota la documentació duanera per a l’exportació de les teues comandes.

Marketplaces

Tria el pla que més s’adapte al teu negoci: Free, Basic o Premium.
Connecta els teus comptes de venedor als diferents marketplaces.
Integra el teu contracte logístic de Correos o Correos Express.
 Gestiona les teues comandes des d’un únic punt.

Tria el teu pla

Free

Gestiona en Marketplaces gratis GRATIS

Basic

Gestiona en Marketplaces a escala nacional 19,95 €/mes

Premium

Gestiona en Marketplaces als mercats mundials 49,95 €/mes

(1) Els plans d’esta solució no inclouen l’alta en els diferents marketplaces disponibles per a connectar. El client, per a connectar un marketplace, prèviament s’haurà d’haver donat d’alta al marketplace, assumint les condicions i obligacions que fixe el marketplace.

(2) La gestió de comandes requerix disposar d’un contracte actiu de paqueteria de Correos, nacional o internacional, segons es necessite, firmat amb un gestor comercial de Correos. Els límits de comandes són mensuals i totals (sumats els diferents tipus d’enviament, nacionals i/o internacionals, d’un mes). Més informació sobre contractació de paqueteria de Correos al web de correos (www.correos.es) 

Preguntes freqüents

Què és Solucions ecommerce: Vendre a Marketplaces?

És una Solució ecommerce de Correos que et permet gestionar totes les teues comandes als principals marketplaces de tot el món i de la forma més senzilla, ja que no necessites disposar d’una botiga en línia.

On puc vendre?

Podràs vendre en qualsevol marketplaces on prèviament t’hages registrat com a venedor.

Recorda que has d’acceptar les condicions de cadascun dels marketplaces on vullgues publicar el teu producte, així com les seues condicions legals i comercials.

Quan puc utilitzar este servici?

Pots començar a utilitzar este servei ja, només has de registrar-te i connectar els teus comptes de venedor per a gestionar les teues comandes

Com puc utilitzar-lo?

Simplement registra’t a la plataforma, afig la informació de configuració necessària per poder connectar-te als marketplaces (esta informació s’obté en registrar-te com a venedor en ells). Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb el nostre servei d’atenció al client que et guiarà en els passos a seguir per a connectar els teus comptes de venedor. 

Quan es produïsquen vendes, podràs accedir a esta eina on de forma centralitzada podràs veure les vendes realitzades i et permetrà gestionar tots els teus enviaments utilitzant la paqueteria de Correos de forma senzilla. Si encara no tens un contracte amb Correos, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a gestionar-lo. 

Quant em costa este servici?

Disposem de tres plans de tarifes adequats a les necessitats de cadascun dels clients.

Pla Premium: 49,95 €/mes. Amb el pla Premium pots connectar tots els comptes que tingues en els diferents marketplaces, i gestionar totes les teues comandes des de la nostra plataforma, ja siguen nacionals o  internacionals 

Pla Basic: 19,95 €/mes. Amb este podràs connectar els teus comptes en marketplaces nacionals, i gestionar fins a 100 comandes al mes. 

Pla Free: per a provar gratis. Este pla està pensat perquè proves la nostra eina de venda a marketplaces. Podràs connectar fins a dos marketplaces nacionals i gestionar 10 comandes al  mes. 

Encara tens més dubtes?

900 111 233

De dilluns a divendres laborables de 10 h a 18 h.

info@correosecommerce.com

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 h

Xat

Xateja amb el nostre equip de suport. De dilluns a divendres laborables de 10 h a 18 h

Suport

Pàgina de suport per a resoldre els teus dubtes