Buzón de vacaciones

Tanca per vacances, en Correos ens encarreguem dels teus enviaments.

Des de

12,75 €

HO VULL
Buzón de vacaciones Des de 12,75 € HO VULL

Com contractar-lo en línia

Ompli el formulari de subscripció en línia o vine a qualsevol de les nostres oficines i ompli’l allí contractant el Buzón de vacaciones.
Facilita’ns el CIF i les escriptures de la teua empresa i el DNI de cadascun dels titulars i autoritzats a utilitzar el servici. Assegura’t que la documentació siga correcta i estiga completa.
Fes el pagament i, si el contractes en línia, afig el codi BUZONDEVACACIONES per a no pagar gastos d’enviament.

Informació del producte

Descripció

La teua empresa també necessita un respir. Amb el nostre Buzón de vacaciones, podràs gaudir d’uns dies lliures sense preocupar-te per res, ja que des de Correos ens encarreguem de guardar tots els teus enviaments fins que tornes:

  • Exclusiu per al teu negoci: només es pot incloure una empresa per bústia contractada, encara que hi haja altres comerços a la mateixa seu social.
  • Per la teua tranquil·litat: guardem tant els enviaments ordinaris com els avisos d’arribada dels certificats. A més, amb el servici gratuït d’avisos per SMS, t’avisarem que tens un enviament registrat a la bústia perquè pugues arreplegar-lo dins del termini. 
  • Ajustat a les teues necessitats: este servici es pot contractar a qualsevol de les nostres oficines i per internet, des d’1 fins a 14 setmanes.
  • Adaptat a la teua empresa: tu decidixes quan comença el servici. Això sí, necessitem que siga almenys 72 hores després de la contractació per a gestionar-ne l’activació correctament.
  • Més pràctic: es poden fer retirades ocasionals dels enviaments mentre el servici està disponible.
  • Màxima comoditat: quan acabe el servici, elegix si et portem els enviaments on ens indiques o si preferixes arreplegar-los a l’oficina de Correos en la qual hi haja la bústia. 

Garanties

Amb totes les garanties que oferim des de Correos, assegurem la màxima confidencialitat i seguretat dels enviaments depositats a la bústia.

Preus

Si vols que et fem una oferta personalitzada, deixa’ns les dades en aquest formulari.