Distribució de Mercaderia Paletitzada

Servei Palet Movem els teus enviaments més pesats i voluminosos. A Correos podem recollir i lliurar els teus palets amb serveis express a Espanya i Portugal SOL·LICITAR INFO
Distribució de Mercaderia Paletitzada SOL·LICITAR INFO

Servei

Oferim solucions de distribució expres de mercaderia paletitzada amb una àmplia Xarxa de delegacions i vehicles específics per a la realització dels serveis.

Cobertura

Realitzem els lliuraments a Espanya i Portugal, incloent Illes Balears i les Canàries més les Ciutats Autònomes de Ceuta i Melilla.

Temps de trànsit

Connectem quasi totes les capitals de província a l’Espanya Peninsular en 24 hores permetent els lliuraments siguen realitzades en l’esmentat termini.

TRAÇABILITAT

Et facilitem la situació dels teus palets permetent la resolució en línia de les incidències que es puguen produir en el transport.

Lliurament flexible

Sabem que tots els lliuraments no requerixen els mateixos esforços, modifiquem les nostres operatives adaptant-nos a les teues necessitats.

Serveis addicionals

Despaletitzem la comanda lliurant a l’interior de l'adreça de destinació, amb possibilitat de pujar o baixar una planta.

A més, podem tornar-te l’albarà original del lliurament firmat.

Serveis addicionals

Com contractar el Servei Palet?

Si necessites més informació sobre este servei, en fer clic sobre “Sol·licitar Info” i omplir el formulari adjunt, un assessor especialista es posarà en contacte amb tu per a analitzar les teues necessitats conjuntament i oferir-te una solució òptima.
SOL·LICITAR INFO

Per què Servei Palet?

El nostre Servei Palet ve a completar l’oferta de Correos a tota la cadena de subministrament.

Confiant el transport de les teues comandes i mercaderies a Correos podràs optimitzar el teu negoci amb un servei basat en l’excel·lència.