Paq Today

No deixes per demà el que pots enviar hui.

Des de

22,45 €

Servicis addicionals

Proba d'entrega electrònica (PEE)

Justificant digital del lliurament certificat.
MÉS INFO

Lliurament exclusiu al destinatari

L'enviament només pot lliurar-se al destinatari, i sempre després d’haver identificat la seua identitat. No s’admet el lliurament a entitats o empreses ni a terceres persones, malgrat comptar amb autorització firmada. Existix l’opció d’incloure dos destinataris.

Reemborsament

Rep el cobrament dels teus enviaments de manera més segura, senzilla i fiable. Des de Correos et reemborsem la quantitat abonada prèviament pel destinatari i que apareix en l’enviament.

Autorització Prèvia al Lliurament (APE)

Controla els teus enviaments en tot moment. Bloqueja el teu enviament perquè s’ature automàticament quan arribe a l’oficina o unitat de repartiment, i desbloqueja'l quan vulgues permetre l’autorització del seu lliurament o devolució. 

Intents d’entrega parametritzables

Per a clients amb contracte.

Decidix el nombre d’intents d’entrega al domicili fins a un màxim de 3. 

Termini de permanència a la llista

Per a clients amb contracte.

Decidix quant de temps estarà disponible el teu enviament en una oficina de Correos fins a un màxim de 30 dies. 

Recogida a Domicilio

Per a clients amb contracte.

Arrepleguem els teus paquets al teu domicili o magatzem. La disponibilitat depén del volum de l’enviament i del punt de recollida.

 

Assegurances

Assegura encara més els documents o mercaderies més importants.
MÉS INFO
Tria l’embalatge perfecte. Tenim un munt de productes disponibles a la nostra Botiga en línia i a totes les oficines de Correos!
Prepara el teu enviament. Escriu les teues dades i les del destinatari amb lletra clara en un lloc visible de l’embalatge i tanca'l bé.
Vine a veure’ns! Acosta’t a una oficina de Correos i demana’ns que enviem un PaqToday o digues-nos on arreplegar-lo si eres client amb contracte.

Informació del producte

Descripció

El Paq Today és l’opció ideal per als enviaments que no poden esperar a demà:

  • Immediat: porta el paquet a una de les nostres oficines abans de les 14.00 h. Si eres client amb contracte* digues-nos on arreplegar-lo abans de les 13.00 h. L’entreguem al domicili de 15.00 a 21.00 h del mateix dia. 
  • Garantia: dos intents d’entrega al domicili davall firma i en termini garantit. Si no es pot entregar, deixarem un avís a la bústia amb l’oficina indicada per a arreplegar-lo durant 15 dies. Si no complim els terminis, et tornem la tarifa abonada.
  • Per la teua tranquil·litat: el teu enviament localitzat en tot moment, amb avís d’arribada per SMS i/o correu electrònic als destinataris. A més, si eres client amb contracte i vols assegurar-te que el paquet arriba a la seua destinació, pots sol·licitar la gestió d’incidències i retorn d’informació.
  • A prop teu: per a enviaments amb origen i destinació dins de la mateixa província del territori nacional. Només disponible en capitals de província.
Retorn d’informació

Detalls d’enviament

Tu tries l’embalatge perfecte. Això sí, necessitem que la mida s’ajuste a estes mesures:

Dimensions: màximes 39 x 39 x 29 cm

Pes: fins a 5 kg.

Pes volumètric: màxim 8 kg. 

El pes volumètric és el pes d’un paquet, però tenint en compte les seues dimensions. Per a calcular les nostres tarifes, les empreses de transport solem utilitzar esta mesura en comptes del pes real, perquè no ocupa el mateix transportar 1 kg d’un objecte voluminós que un 1 kg d’un objecte reduït, encara que el seu pes siga igual.

A Correos apliquem el criteri pes/volum entre 167 kg/m³ en el moment de l’admissió del paquet, seguint la fórmula següent: llargària x alçària x amplària en cm / 6.000.

A més, si eres client amb contracte pots enviar fins a 10 paquets amb l’opció d’Enviament Multipaquet.

Ja només cal que ens digues on vols que el portem!

  • És important que les teues dades i les del destinatari estiguen en un lloc visible sobre l’embalatge. 
  • Dos intents d’entrega al domicili davall firma. Si no es pot entregar, estarà disponible durant 15 dies a l’oficina més pròxima.

Garanties i terminis d’entrega

Si l’enviament patix alguna incidència en arribar a la destinació, des de Correos t’indemnitzem. Si preferixes que la compensació la cobre el destinatari, ens has de presentar una autorització firmada.

Sabem que confies en nosaltres i esta és la nostra manera d’agrair-t’ho:

Garanties nacionals:

Per demora:

  • Terminis per a poder formular una incidència o reclamació: mínim 3 dies i màxim 21 dies, des de la data d’admissió de l’enviament.
  • Indemnització: tarifa abonada.
  • Condicions: els terminis d’entrega només es compliran si l’admissió s’ha realitzat abans de les 16.00 h. Altrament, el termini es pot incrementar 1 dia.
  • En els enviaments amb destinació o origen a Andorra, les Canàries, Ceuta i Melilla no es comptabilitzarà el temps destinat a la tramitació duanera.

Això i entregar l’enviament tan ràpid com puguem. 

Localitza la teua oficina de Correos més pròxima i porta’ns l’enviament abans de les 14.00 h. Si eres client amb contracte digues-nos on arreplegar-lo abans de les 13.00 h. L’entreguem al domicili de 15.00 a 21.00 h del mateix dia. 

Condicions dels servicis paqueteria nacional

Preus

Si vols que et fem una oferta personalitzada, en parlem.