Cobrament de rebuts

Màxima comoditat i seguretat per als pagaments dels teus clients.

Informació del producte

Descripció

A través de qualsevol de les nostres oficines informatitzades admetem el cobrament dels rebuts emesos per empreses. Una vegada els ciutadans reben este cobrament, paguen a l’acte i des de Correos validem el rebut mecànicament.

Com a empresa, rebràs diàriament les dades dels rebuts cobrat a totes les nostres oficines, tal com establix la Norma57 de l’AEB. A més, l’empresa és qui decidix si les liquidacions es fan quinzenalment o mensualment. 

  • Còmode: disponible durant tot l’horari d’obertura de les oficines, davant de les restriccions que establixen bancs i caixes.
  • Pròxim: a Correos tenim més de 2.400 oficines informatitzades, distribuïdes per tot el país.
  • Eficaç: no es produïxen errors en la lectura de les dades del rebut gràcies al nostre sistema de lectura òptica del codi de barres. Recorda que no cal que portes a les nostres oficines el rebut físic! Si el client aporta una referència, el nostre sistema ens retorna el deute que s’ha de pagar.
  • Amb garanties: expandix la teua empresa i garantix als teus futurs clients disposar d’oficines de cobrament pròximes, sense necessitat de buscar altres acords amb altres entitats financeres.
  • Flexible: els teus clients poden efectuar el pagament a qualsevol de les nostres oficines, encara que no coincidisca amb l’àmbit territorial de l’empresa emissora del rebut.

Preu

Si vols que et fem una oferta personalitzada, en parlem.