Cobrament de rebuts

Màxima comoditat i seguretat per als pagaments dels teus clients.

Informació del producte

Descripció

A través de qualsevol de les nostres oficines informatitzades admetem el cobrament dels rebuts emesos per empreses. Una vegada els ciutadans reben este cobrament, paguen a l’acte i des de Correos validem el rebut mecànicament.

Com a empresa, rebràs diàriament les dades dels rebuts cobrat a totes les nostres oficines, tal com establix la Norma57 de l’AEB. A més, l’empresa és qui decidix si les liquidacions es fan quinzenalment o mensualment. 

  • Còmode: disponible durant tot l’horari d’obertura de les oficines, davant de les restriccions que establixen bancs i caixes.
  • Pròxim: a Correos tenim més de 2.400 oficines informatitzades, distribuïdes per tot el país.
  • Eficaç: no es produïxen errors en la lectura de les dades del rebut gràcies al nostre sistema de lectura òptica del codi de barres. Recorda que no cal que portes a les nostres oficines el rebut físic! Si el client aporta una referència, el nostre sistema ens retorna el deute que s’ha de pagar.
  • Amb garanties: expandix la teua empresa i garantix als teus futurs clients disposar d’oficines de cobrament pròximes, sense necessitat de buscar altres acords amb altres entitats financeres.
  • Flexible: els teus clients poden efectuar el pagament a qualsevol de les nostres oficines, encara que no coincidisca amb l’àmbit territorial de l’empresa emissora del rebut.

Preu

Si vols que et fem una oferta personalitzada, deixa’ns les dades en aquest formulari.