Targeta Prepagament Correos Empreses

Estalvia temps i diners, mentre guanyes comoditat amb la Targeta Prepagament Correos Empreses, la solució que necessites per al teu negoci.

EN VULL UNA
Targeta Prepagament Correos Empreses EN VULL UNA
Entra a la nostra web 
Sol·licita i configura les targetes que necessites
Assigna-les als teus empleats

Si parlem dels avantatges de la Targeta Prepagament Empreses, aleshores parlem de la capacitat de gestió que l'eina t’oferix. Tu decidixes de quants diners disposen els teus empleats, en què el poden gastar i les alertes que vols rebre sobre la seua activitat (límit de despesa, ús a l’estranger, bloquejos de targeta...).

El teu equip podrà pagar on vulga, fins i tot amb Google i Apple Pay ben aviat. Però, a més ho farà de forma segura. Garantir la seguretat per al teu negoci és una de les nostres màximes. 

Cada vegada que un dels teus treballadors utilitze la seua targeta, podran rebre una notificació en l’app del seu mòbil perquè pugen una foto del tiquet i etiqueten la despesa. Així de fàcil! Des d’eixe moment, l’informe complet de la seua activitat serà accessible de forma instantània. Tindre tot baix control ja no té per què ser una odissea.

Tanmateix, si hi ha alguna cosa en la qual realment notaràs la incorporació d’esta targeta en el teu dia a dia és l’eficàcia. L’organització i la previsió són la clau de qualsevol bon negoci però, sabem que no sempre és possible arribar a temps a tot. Podràs programar les teues gestions i si no ho fas... No passa res! Les recàrregues a les teues targetes són immediates. 

No et proposem que treballes menys, sinó que treballes millor. Tu ja tens mil coses de què ocupar-te. En qüestió de despeses, deixa que les teues targetes treballen per tu amb accions programades i notificacions automàtiques. Oblida’t d’haver de fer notes contínuament i, a més, accedix fàcilment a tots els teus pagaments en un sol lloc. Estalviar temps i optimitzar les finances és el somni