Agents comercials

Correos des de sempre i a tot arreu.

L’Agent Comercial de Correos és una empresa amb excel·lents coneixements dels sectors en els quals actuem, i que compta amb la capacitat tècnica i organitzativa necessària per a promocionar els productes i servicis que comercialitzem.

Amb caràcter no exclusiu i pel seu propi compte, l’Agent s’encarrega de promocionar la contractació dels nostres productes i servicis en nom de Correos, mitjançant una relació mercantil d’agència.

D’esta manera, s’encarrega de la captació de nous clients, manteniment i fidelització dels actuals, atenció comercial, servici postvenda, facturació, així com de la gestió de cobraments.

A més, a través de l’Agent es podran contractar els productes i servicis de paqueteria que comercialitzem des de Correos al territori nacional.

L’activitat de l’Agent inclou presentar la correspondència degudament franquejada i en les condicions establides en el Centre d’admissió designat per Correos.

Si necessites més informació, consulta el nostre llistat d’Agents comercials

Zones I, II i III: Aragó, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, La Rioja, Navarra i País Basc. Zona IV: Castella-la Manxa, Comunitat de Madrid i Extremadura. Zones V, VI i VII: Andalusia, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Illes Canàries i Regió de Múrcia.