Agents comercials

Correos des de sempre i a tot arreu.

L’Agent Comercial de Correos és una empresa que compta amb la capacitat tècnica i organitzativa necessària per a promocionar i comercialitzar els productes i servicis de Correos.

Amb caràcter no exclusiu i pel seu propi compte, l’Agent s’encarrega de promocionar la contractació dels nostres productes i servicis en nom de Correos, mitjançant una relació mercantil d’agència.

D’esta manera, s’encarrega de la captació de nous clients, manteniment i fidelització dels actuals, atenció comercial, servici postvenda, facturació, així com de la gestió de cobraments.

A més, a través de l’Agent es podran contractar els productes i servicis de paqueteria que comercialitzem des de Correos al territori nacional.

L’activitat de l’Agent inclou presentar la correspondència degudament franquejada i en les condicions establides en el Centre d’admissió designat per Correos.

Si necessites més informació, consulta el nostre llistat d’Agents comercials

Àrea Nord-oest (Astúries, Castella i Lleó i Galícia) Àrea Nord-nord-est (Aragó, Cantàbria, Catalunya, La Rioja, Navarra i País Basc) Àrea Centre-insular (Castella la Manxa, Comunitat de Madrid, Extremadura i Illes Canàries) Àrea Sud-llevant (Andalusia, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia)