CorreosLabs

L’èxit del teu negoci comença per una idea SABER-NE MÉS
CorreosLabs SABER-NE MÉS
Inspiració: t’oferim un lloc de treball multidisciplinari amb tot el que necessites. El nostre objectiu és crear aliances amb empreses emergents per a millorar Correos i la societat.
Innovació: sempre mirant cap al futur per a adaptar-nos al canvi i traspassar els nostres límits. 
Emprenedoria: el millor lloc on aprendre, connectar i experimentar.
Compromís: comptem amb un equip disposat a arriscar per a descobrir de forma real i pràctica allò que és capaç d’aconseguir. Donem suport al teu projecte per a crear vincles de col·laboració efectius a llarg termini.

CorreosLabs és el punt de trobada entre la innovació i l’emprenedoria, on una gran comunitat d’emprenedors, empreses emergents i col·laboradors es fusiona amb la nostra extensa trajectòria per a crear nous productes i servicis tant per a Correos com per a la societat.

La principal iniciativa de CorreosLabs ha sigut el Reto Lehnica, on empreses emergents seleccionades han desenrotllat proves de concepte juntament amb Correos. Un projecte que els ha permés créixer professionalment i empresarialment gràcies a un programa de suport dissenyat a la seua mida, tutoritzat per professionals de Correos que han impulsat i orientat les iniciatives de cada empresa emergent dins de la corporació. A més, les empreses emergents han comptat amb tots els servicis de l’espai de coworking de CorreosLabs, formació especialitzada, així com 30.000 € aportats a cada projecte.

I això no és tot. En la nostra aposta per mantindre una relació a llarg termini amb les empreses emergents, hem decidit convertir-nos en els seus inversors, depenent dels resultats de les proves de concepte i del potencial de col·laboració.

Així que si tens una empresa emergent i t’agradaria col·laborar amb Correos, et volem conéixer! Podem ajudar-te a desenrotllar el teu negoci.