Pantalles de promoció en Oficines

Augmenta la visibilitat de la teua marca per tot el territori nacional gràcies a les més de 1.300 pantalles de promoció instal·lades a les nostres oficines.

Indica’ns la data d’inici i la duració de la teua campanya, i tria les pantalles o oficines en què vols que es mostre el teu anunci.
Si estàs satisfet amb la nostra oferta, accepta-la i firma les condicions del servei.
Quasi a punt! Envia’ns el teu anunci i arriba a milions de persones per tot Espanya.

Informació del producte

Descripció

La publicitat en pantalles digitals personalitzada ha arribat per a quedar-se. Invertir el teu pressupost publicitari de forma segmentada t’ajuda a rendibilitzar els teus esforços i a multiplicar els impactes del teu negoci.

En Correos ho sabem i volem ajudar-te a arribar cada dia més lluny. Per això, posem a la teua disposició la nostra xarxa de pantalles digitals en oficines perquè pugues promocionar la teua marca a la localitat o localitats que més t’interessen.

Comptem amb més de 1.300 pantalles digitals amb què arribar a aproximadament 88 milions de persones si contractes tota la nostra flota.

Per cada campanya i creativitat pots contractar com a màxim 4 repeticions per pantalla, l’equivalent al 33% de la quota d’emissió.

A més, et donem l’oportunitat d'allotjar els formats de publicitat digital del contingut que preferisques a les nostres pantalles. Des de fotografies estàtiques, fins a vídeos que aporten dinamisme i criden l’atenció de les persones que van diàriament a les nostres oficines, tu tries què és el millor per a impulsar el teu negoci.

Només amb el llançament d’una campanya pots avaluar el benefici dels panells digitals promocionals per a comunicació, gràcies al mesurament dels resultats. D’esta manera, optimitzar la següent campanya i conéixer el poder de penetració de la teua marca i negoci serà molt senzill.

Finalment, imagina que durant una espera de 5 minuts, en 2 d’ells els teus clients deixen de mirar les pantalles dels seus mòbils per a parar atenció a la teua marca. Això és el que en Correos t’oferim amb la promoció de Publicitat en pantalles. 

Àrea d’impacte

La nostra xarxa de pantalles està repartida per tot el territori nacional espanyol

Comptem amb 1340 pantalles preparades per al teu negoci, repartides en les nostres més de 870 oficines perquè el teu missatge assolisca el públic que desitges. 

El millor? Podràs segmentar les teues campanyes responent a un gran ventall de variables, com ara l’àmbit d’actuació, la localització geogràfica o d’afluència d’usuaris concrets.

Personalització

La campanya perfecta no existeix, o sí? En Correos creiem que tot allò que no es pot mesurar, no es pot millorar. Però, per a això, primer cal llançar les campanyes que, gràcies a la teua experiència, saps que funcionaran.

Juntament amb tu, adaptem de manera personalitzada cadascuna de les campanyes per als anuncis en pantalles i pla de mitjans perquè resolga les necessitats del teu negoci. També t’aconsellem sobre l’àmbit d’actuació i les Oficines amb més afluència de públic per a aconseguir que la teua inversió estiga ben dirigida i siga rendible i efectiva. 

Quant a les variables de segmentació que podràs triar, t'ho posem molt fàcil. Tu decidiràs l’àmbit d’actuació, la localització geogràfica o d’afluència d’usuaris concrets.

Requisits de contractació

Requisits legals i de marca

Dels tipus de suports promocionals, el de Correos compleixen les restriccions d’emissió establides per a complir els requisits propis de marca i els establits al marc legal publicitari espanyol.

Requisits logístics

Has de tindre en compte tots els formats de publicitat digital admesos, d’imatge i vídeo, perquè els teus anuncis no presenten cap problema de compatibilitat:

  • Formats d’imatge admesos: JPG, JPEG i PNG.
  • Formats de vídeo admesos: MP4, MOV, FLV, WMV, MPG, AVI, M2V, M4V i DIVX.

Preu

Consulta’ns la teua campanya sense compromís a qualsevol de les nostres oficines, valorarem el tipus de pantalla, l’orientació i el nombre de repeticions que tries per al teu anunci.