Política de privacitat de l’aplicació mòbil de Correos

Este avís legal establix les condicions generals d’ús de l’App “Correos” que la Sociedad Estatal Correos y Telégrafos SA, SME (d’ara endavant, Correos), amb CIF A83052407, posa a disposició dels usuaris en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Acceptació

L’accés a l’aplicació “Correos” atribuïx la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves per part de l’usuari de totes i cadascuna de les condicions incloses en el present Avís Legal.

A tal efecte, l’aplicació requerirà l’usuari, abans de la seua primera utilització, l’acceptació plena i expressa de les condicions d’ús. El contingut d'este Avís legal pot tindre modificacions, per la qual cosa la seua acceptació per part de l’usuari serà respecte de la versió de l’Avís legal publicada per Correos en el moment en què l’usuari accedisca a l'aplicació "Correos".

Per mitjà de l’acceptació d'estes Condicions d’Ús, l’usuari manifesta:

  • Que ha llegit, entén i comprén el contingut exposat en este Avís legal.
  • Que assumix les obligacions disposades en este Avís legal.
  • Que és major d’edat i té la capacitat legal suficient per a utilitzar el servici descrit.

En cas de no estar d’acord amb totes estes Condicions Generals d’Ús o part d'elles, l’Usuari s’ha d’abstindre d’utilitzar el servici.

Condicions generals d’ús i política de privacitat de l’aplicació mòbil "Correos"